1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-06-2016 14:28

Παπαλεξίου: «Το καλύτερο συναίσθημα που έχω νιώσει»

Την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με την φανέλα της Εθνικής έκανε χθες απέναντι στο Καζακστάν ο Γιώργος Παπαλεξίου.
Ο Σωτήρης Δρίκος ενώ το σκορ ήταν 2-0 υπέρ της Ελλάδας και 23-15 στο τρίτο σετ πέρασε στο τάραφλεξ τον 17χρονο κεντρικό στη θέση του Ανδρέα Ανδρεάδη.

«Είναι ένα από τα καλύτερα συναισθήματα που έχω νιώσει στο βόλεϊ» είπε στο volleynews.gr ο Παπαλεξίου που είχε την ευκαιρία να τελειώσει και το παιχνίδι καθώς βρέθηκε στη θέση του σερβίς στο 24-17, ωστόσο στάθηκε άτυχος. «Είμαι πολύ χαρούμενος για την πρώτη μου συμμετοχή με την Εθνική, ειδικά σε μία μεγάλη διοργάνωση όπως είναι το Παγκόσμιο Λιγκ. Ευελπιστώ η συνέχεια να είναι ανάλογη και να δικαιώσω αυτούς που με εμπιστεύονται», κατέληξε ο Παπαλεξίου πριν αναφερθεί στη δυσκολία να προλαβαίνεις τα μαθήματα του σχολείου και τον πρωταθλητισμό.

«Μόλις τελείωσαν οι εξετάσεις και μπορώ να αφιερωθώ αυτή την περίοδο στην Εθνική και στο να βελτιωθώ. Βέβαια θα ξεκινήσω και φροντιστήρια γιατί δίνω Πανελλήνιες του χρόνου και θέλω ναγράψω καλά» τόνισε ο Παπαλεξίου που έχει καταγωγή από τον Κολινδρό, μία κωμόπολη 10 λεπτά από το Αιγίνιο, όπου πιθανότατα θα βρίσκεται και τη νέα χρονιά υπό τις οδηγίες του Θανάση Στράντζαλη.

«Πολύ πιθανόν να μείνω στο Αιγίνιο γιατί είναι κοντά στη πόλη μου και θα μπορώ να συνδυάσω τα μαθήματα και το βόλεϊ. Ξέρω ότι θα είναι μία μεγάλη και δύσκολη χρονιά, ωστόσο είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ