1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-06-2016 14:40

Tα διαμάντια Αλβάρεζ, Σάντσεζ από τη Κούβα στη Νάξο!

Δύο διεθνείς Κουβανές που θα τον «απογειώσουν» και θα τον διατηρήσουν και πάλι μέσα στους πρωταγωνιστές της Α1 γυναικών έκλεισε ο Πανναξιακός σύμφωνα με πληροφορίες του «Goal».

Πρόκειται για τη διεθνή διαγώνια Τζένιφερ Γιανέτ Ερνάντεζ Αλβάρεζ και τη νεαρή ακραία Σάντσεζ Γιοσλέι Αμπρέου. Η Αλβάρεζ είναι εξαιρετικά έμπειρη ακραία που αγωνίζεται και διαγώνια και μάλιστα αυτήν την περίοδο αγωνίζεται διαγώνια και στην εθνική Κούβας. Είναι γεννημένη στις 19 Νοεμβρίου 1993 και έχει ύψος 1,84.

Η Σάντσεζ είναι μόλις 19 ετών και θα χρειαστεί ειδική άδεια για να βγει από τη χώρα, όμως θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του κουβανικού βόλεϊ. Ο Γιώργος Ρούσης έχει συλλέξει εδώ και καιρό πληροφορίες για τις δύο αθλήτριες και ευελπιστεί πως εάν ξεπεραστούν τα γραφειοκρατικά ζητήματα να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας του. Να σημειωθεί πως πολωνικές ομάδες είχαν ζητήσει την Αλβάρεζ αλλά και τον Χιμένες που αγωνίζονταν στον ΠΑΟΚ αλλά η κουβανική ομοσπονδία απάντησε αρνητικά και είναι θετική μόνο για την Ελλάδα!

Πηγή: Goal News

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ