1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-06-2016 23:55

Εμμανουηλίδου: «Ελπίζουμε η συνέχεια να μας βρει στα ημιτελικά»

Στην Εθνική γυναικών επικρατεί αισιοδοξία για την πρόκριση στο Final 4 με την Μελίνα Εμμανουηλίδου να το εκφράζει.
Η διεθνής κεντρικός, Μελίνα Εμμανουηλίδου τόνισε: «Βήμα, βήμα βαδίζουμε προς τον στόχο. Θέλαμε οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς για να έχουμε ελπίδες πρόκρισης. Πιέσαμε πολύ από το σερβίς σε σχέση με χθες, ενώ είχαμε και σταθερή υποδοχή. Κοιτάμε την συνέχεια, η οποία ελπίζουμε να μας βρει στα ημιτελικά».

Διώτη: «Πήραμε αυτό που θέλαμε

H ακραία της Εθνικής, Παναγιώτα Διώτη σημείωσε: «Η Ουγγαρία παρουσιάστηκε με διαφορετικό σχήμα σε σχέση με τα υπόλοιπα παιχνίδια. Είχε πιο νεανική σύνθεση. Ξέραμε ότι μόνο με τρίποντο θα είχαμε ελπίδες πρόκρισης. Είχαμε συγκέντρωση και σταθερή απόδοση και πήραμε αυτό που θέλαμε».

Μερτέκη: «Ικανοποιημένες από τη νίκη»

Τέλος, η διεθνής άσος Ευαγγελία Μερτέκη είπε: «Είμαστε ικανοποιημένες από την εμφάνιση και την νίκη. Κάναμε κάποια λαθάκια, τα οποία στην πορεία του αγώνα τα διορθώσαμε. Συγκεντρώσαμε 12 πόντους στον όμιλο, θα μπορούσαμε να έχουμε και περισσότερους, αλλά η Σλοβενία ήταν πολύ δυνατή και δίκαια πήρε την 1η θέση».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ