1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-06-2016 15:40

Καλμαζίδης: «Πάμε για το καλύτερο στην Ουγγαρία»

Για την μέχρι στιγμής προετοιμασία και για τους προσεχείς αντιπάλους της Εθνικής Γυναικών μίλησε ο Γιάννης Καλμαζίδης, λίγη ώρα πριν αναχωρήσουν για το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Ο Καλμαζίδης τόνισε πως παρά το μικρό χρονικό διάστημα της προετοιμασίας έγινε καλή δουλειά από τις αθλήτριες και θα προσπαθήσουν για το καλύτερο.

«Η προετοιμασία κύλησε καλά, οι προπονητές θέλουν πάντα περισσότερο χρόνο, είμαστε περίπου δύο βδομάδες πλήρης και σίγουρα για να δέσεις την ομάδα θέλεις λίγο περισσότερο χρόνο. Προσπαθούμε να το ξεπεράσουμε, κάναμε καλή δουλειά, τα κορίτσια είναι πολύ πρόθυμα και προσπαθούν τα μέγιστα», ενώ αναφέρθηκε στις απουσίες των Χαντάβα, Νομικού:

«Η Εύα Χαντάβα έχει ένα πρόβλημα στον ώμο και δεν θα ταξιδέψει μαζί μας, η Μαρία Νομικού έχει πρόβλημα στο γόνατο, δεν μπόρεσε να μας βοηθήσει. Είναι δυστυχώς κάποια πράγματα αναπόφευκτα».

«Πλέον ξεκινάμε τους αγώνες. Την Ουγγαρία την ξέρουμε από πέρυσι, μάλιστα ήταν και η πρωταθλήτρια του Ευρωπαϊκού Λιγκ. Για την Ρουμανία δεν ξέρουμε πολλά, έχουν καλές αθλήτριες και η Σλοβενία φυσικά που έπαιξε στο προηγούμενο Πανευρωπαϊκό και θα την αντιμετωπίσουμε πάλι στα προκριματικά τον Σεπτέμβριο. Εμείς θα πάμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο, προβλέψεις και στόχοι είναι δύσκολο να θέσουμε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ