1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-03-2016 20:23

Γενική Συνέλευση στον ΣΦΕΕΟΠ

Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης την Κυριακή 20/3/2016 με κύρια θέματα την θέσπιση του βραβείου «Μιχάλη Μαστανδρέα», αλλά και το 1ο Πανελλήνιο συνέδριο για το βόλει.
Αναλυτικά

«Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από το Καταστατικό του Συλλόγου και με απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής καλούνται τα μέλη του Συλλόγου Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης σε Τακτική Γενική Συνέλευση την Κυριακή 20/3/2016 και ώρα 9:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. (Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης), οδός Σπ. Λούη, Ανοικτό Κολυμβητήριο Ο.Α.Κ.Α., στο Μαρούσι Αττικής.

Σε περίπτωση μη ύπαρξης απαρτίας, η επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση θα διεξαχθεί την ίδια μέρα, στον ίδιο χώρο, με τα ίδια θέματα και ώρα έναρξης 11:00. Σύμφωνα με το Καταστατικό, η επαναληπτική Γ.Σ. βρίσκεται σε απαρτία και συνεδριάζει έγκυρα οποιοσδήποτε και αν είναι ο αριθμός των παρόντων ταμειακώς εντάξει μελών.

ΘΕΜΑΤΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα Γενικής Συνέλευσης

2. Ενημέρωση από τη Συντονιστική Επιτροπή για τη διοικητική διαχείριση από την εκλογή της μέχρι και την ημέρα διεξαγωγής της Γ.Σ.

3. Ενημέρωση από τη Συντονιστική Επιτροπή για την οικονομική διαχείριση από την εκλογή της μέχρι και την ημέρα διεξαγωγής της Γ.Σ.

4. Έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής για το διάστημα από 1/1/2015 μέχρι και 31/12/2015

5. Ψηφοφορία για έγκριση της διοικητικής διαχείρισης της Συντονιστικής Επιτροπής κατά τον αμέσως προηγούμενο χρόνο

6. Ψηφοφορία για έγκριση της οικονομικής διαχείρισης της Συντονιστικής Επιτροπής κατά τον αμέσως προηγούμενο χρόνο

7. Θεσμοθέτηση βραβείου "Μιχάλης Μαστρανδρέας" που θα απονέμεται σε πρόσωπα με μεγάλη διαχρονική προσφορά στις εθνικές ομάδες βόλεϊ και μπιτς βόλεϊ

8. Ενημέρωση-συζήτηση για το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Πετοσφαίριση που θα διεξαχθεί στην Αθήνα 14-15/5/2016

9. Τοποθετήσεις μελών για τη μελλοντική πορεία δράσης του Συλλόγου

10. Διάφορα θέματα» 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ