1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-02-2016 20:24

Ντέρμπι «αιωνίων» με την ψυχολογία στα ύψη

Το ντέρμπι αιωνίων μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στην Κυψέλη ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volley League «Πάμε Στοίχημα» (27/2, 21.00, Novasports-3, Διαιτητές: Μυλωνάκης, Γεροθόδωρος).
O Παναθηναϊκός προέρχεται από την πρόκριση στο φάιναλ-4 του κυπέλλου ύστερα από 4 χρόνια. Στο πρωτάθλημα έχει 28 βαθμούς και μαθηματικές ελπίδες για την 4η θέση αλλά ρεαλιστικός στόχος η είναι η 5η θέση έχοντας απόσταση ασφαλείας από Παμβοχαϊκό και Εθνικό. Οι «πράσινοι» στο πρωτάθλημα έχασαν από τον Ηρακλή την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά στο κύπελλο απέκλεισαν τον «γηραιό» την περασμένη Τετάρτη. Στο γυμναστήριο του Πανελληνίου ο Παναθηναϊκός έχει χάσει την εφετινή σεζόν μόνο από τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα και μάλιστα κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στα καλύτερα του. Οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος με διαφορά ασφαλείας 6 βαθμών από την Κηφισιά και προέρχεται από την κατάκτηση του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» αλλά και την πρόκριση στο φάιναλ-4 του κυπέλλου. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ