1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-01-2016 19:18

Δρίκος: «Περιμένω καρπούς το 2016»

Τρεις μεγάλες προκλήσεις περιμένουν την Εθνική βόλεϊ ανδρών το 2016 και ο ομοσπονδιακός προπονητής Σωτήρης Δρίκος κάνει αυτήν την περίοδο τα πλάνα του για τη δύσκολη αγωνιστική περίοδο που θα ξεκινήσει αμέσως μετά το τέλος των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, οπότε και θα έχει στη διάθεσή του όλους τους εκλεκτούς διεθνείς.
Το Παγκόσμιο Λιγκ και το Ευρωπαϊκό Λιγκ, με τους μεγάλους στόχους της πρόκρισης στα τελικά, είναι οι δύο μεγάλοι στόχοι του καλοκαιριού, όμως η κορύφωση θα έρθει με τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος τον Σεπτέμβριο. Εξι χρόνια μακριά από τις τελικές φάσεις των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων είναι πολλά, όμως ο Δρίκος αισιοδοξεί πως το εθνικό συγκρότημα θα έχει μία επιτυχημένη σεζόν, που θα κορυφωθεί με την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2017.

«Περάσαμε από πολύ δύσκολα στάδια. Εγινε ανανέωση, έγιναν αλλαγές και πειράματα, αλλά η ομάδα που έχουμε τώρα έχει αρχίζει να ωριμάζει. Η παρουσία μας στις διοργανώσεις του Παγκοσμίου Λιγκ μας έκανε πολύ καλό. Αναβάθμισε τα κίνητρα των αθλητών, της ομάδας και του ελληνικού βόλεϊ συνολικά. Από τη φύση μου είμαι αισιόδοξος, αλλά δεν μου αρέσει να αφήνονται και πράγματα στην τύχη. Θεωρώ πως η ομάδα ανεβαίνει σταδιακά και έχει έρθει η στιγμή να δρέψει τους καρπούς των κόπων της. Περιμένω μια καλή και παραγωγική χρονιά και από τους διεθνείς που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και από τους διεθνείς που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα του εξωτερικού. Θα έχουμε μία μεγάλη αγωνιστική περίοδο, που θα χρειαστεί ειδική διαχείριση. Θα πρέπει να έχουμε όλες μας τις δυνάμεις και όλους τους αθλητές υγιείς».

Για το πρωτάθλημα Volley League ο Δρίκος είπε: «Είναι από τα πιο ανταγωνιστικά των τελευταίων ετών. Εχουν πέσει λίγο τα φαβορί και έχουν ανέβει οι μεσαίες ομάδες και έχουμε ένα πολύ καλό και ανταγωνιστικό μείγμα, που βοηθάει τους αθλητές να γίνονται και καλύτεροι. Η προσοχή μας είναι και στα παιδιά που αγωνίζονται στο εξωτερικό. Ολοι έχουν βελτίωση και όλοι θα χρειαστούν στις μεγάλες δοκιμασίες που έρχονται».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ