1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-12-2015 21:56

H Mόλναρ στον ΠΑΟ

Μετά από 4 χρόνια, η Μπριζίτκα Μόλναρ επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να δέσει την υποδοχή του και το "τριφύλλι"  να διεκδικήσει το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό .

Η Σέρβα ακραία ήταν η πρωταγωνίστρια του Παναθηναϊκού το 2011, όταν και κέρδισε το τελευταίο πρωτάθλημα του και στη Λεωφόρο ψάχνουν τρόπο να αντικαταστήσουν την κεντρική Μαρίζα Φιλντ. Κι αυτό γιατί τόσο ο Παναθηναϊκός , όσο και άλλες ομάδες της Α1 γυναικών δεν γνώριζαν ότι έπρεπε να κινήσουν διαδικασία απόκτηση ξένης παίκτριας ως τις 23 Δεκεμβρίου, ημερομηνία λήξης του πρώτου γύρου.

Έτσι το μόνο που μπορούν να κάνουν οι ομάδες που θέλουν ξένες, είναι να αντικαταστήσουν υπάρχουσα ξένη παίκτρια με μια άλλη, ως την έναρξη του δευτέρου γύρου, στις 9 Ιανουαρίου. Με τη Μόλναρ ο Παναθηναϊκός θα δυναμώσει στην υποδοχή, αφού θα περάσει στον πάγκο μια από τις Μερτέκη, Νομικού, θα αποδυναμωθεί όμως στο κέντρο, όπου την Καβαδία πρέπει να την πλαισιώσει η Κωνσταντινίδου, μιας και η Γκούζου, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μετέχει στις προπονήσεις.

Με δεδομένη την άγνοια των ομάδων της Α1 γυναικών για τον κανονισμό, πάγωσαν όλες οι ενέργειες απόκητησης νέων παικτριών και μόνο το Μαρκόπουλο θα αντικαταστήσει την πασαδόρο Άσλει Βάσκες , που εντυπωσίασε για την ομροφία της, όχι όμως για την απόδοση της.

Σ.Λ.

                                                                                                                           

Περισσότερα από την κατηγορία: « MVP o Χριστοφιδέλης Καλή χρονιά! »

29 σχόλια

  • Comment Link ναυαρχος Τετάρτη, 06 Ιανουαρίου 2016 15:55 posted by ναυαρχος

    φιλε οσφπ κατα τη αποψη μου η διαφορα των 2 ομαδων μεχρι χτες ηταν στην υποδοχη εχετε ακραιες με πολυ καλυτερη υποδοχη σε συγκριση με εμας που ειναι με τα φεγγαρια τους πιστευω με την προσθηκη της μολναρ αυτη η διαφορα ισσοροπειται πολυ

  • Comment Link  ΟΣΦΠ Τετάρτη, 06 Ιανουαρίου 2016 13:31 posted by ΟΣΦΠ

    Καλή κίνηση από τον παο, βέβαια δεν γνωρίζω σε τί κατάσταση είναι η μόλναρ σήμερα αλλά όπως και να'χει, σίγουρα θα ενισχυθεί ο παο.
    Ο ολυμπιακός για μένα παραμένει το φαβορί αλλά εφόσον το πρωτάθλημα ήταν ανταγωνιστικό πέρυσι γιατί οχι και φέτος;

  • Comment Link ναυαρχος Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2016 21:32 posted by ναυαρχος

    φιλε aekfan ο παναθηναικος θα πορευτει στο κεντρο ετσι οπως σχεδιαστηκε απο την αρχη αρα δεν υπαρχει καμοια απολυτως αποδυναμωση η φιλντ ηρθε γιατι ηταν τραυματιας η κωσταντινιδου μολις εγινε καλα διωχτηκε η φιλντ και στη θεση της αποκτηθηκε ξενο τεσσαρι με υποδοχη που επρεπε να αποκτηθει απο την αρχη της σεζον

  • Comment Link aekfan Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2016 12:44 posted by aekfan

    Φίλοι καταρχάς καλή χρονιά με υγεία σε όλους!
    Νομίζω ότι ο πάο, μετά τον οσφπ που το έχει αφήσει ως ιδέα προ πολλού, φεύγει από τη λογική της ελληνίδας ακραίας και τραβάει ένα στοίχημα καταμεσής της χρονιάς: προτιμάει ξένη σχεδόν ανενεργή ακραία με δυνατή υποδοχή, και να αντικαταστήσει το υπάρχον μπλοκ του με (καλή) αθλήτρια από τραυματισμό, παρά αυτό που γίνεται εδώ και χρόνια που πάνε οι μπάλες στο γάμο του καραγκιόζη. Θα κριθεί από το αποτέλεσμα αν θα μπορέσει να πάρει τους τίτλους. Αν το καταφέρει θα είναι κατά τη γνώμη μου πρόκριμα ότι αυτή τη στιγμή το ελληνικό βόλεϊ δεν μπορεί να βγάλει ολοκληρωμένη αθλήτρια. Μπόσικο κρατάει η νάξος με τις τοτσίδου/διώτη που παίζουν καλά, καθώς και η κοσμά (η μόνη πλήρης ελληνίδα ακραία κατά τη γνώμη μου). Η ακραία είναι ο ακρο-γωνιαίος λίθος του παιχνιδιού. Η λαζάρεβιτς όπως την είδα με την άεκ είναι η πιο πλήρης αθλήτρια και mvp του πρωταθλήματος. Θα αλλάξει το παιχνίδι του πάο;
    Ίδωμεν και μέχρι τότε να είστε όλοι καλά.

  • Comment Link pao29 Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2016 08:32 posted by pao29

    παο μια ζωη...επειδη ειμαι στο χωρο πολλα χρονια μου επιτρεπεται νομιζω να εχω μια αποψη...και οτι γραφω για τον ρουσση ειναι προσωπικη αποψη και μονο...αλλα μου φαινεται περιεργο τρια χρονια να μην εχει υποστει κριτικη για τις επιλογες του και ειδικοτερα το να αφηνει την ομαδα πισω γυμνη...δεν ηξερε απο το καλοκαιρι οτι θα εχει πισω μερτεκη-τσιμα;;;και πηρε και νομικου για να μεγαλωσει το κενο;;;ο πιο ασχετος στο βολλευ το πρωτο που θα εκανε ειναι να δεσει την αμυνα του...οποιος δει τα παιχνιδια που εχουμε χασει ειναι ολα απο το κακο στησιμο πισω...οι οπαδοι φταινε και για αυτο;;;βεβαια εγω αν ημουν διοικηση θα τον ειχα τελειωσει απο την ομαδα οταν εκανε την περιφημη δηλωση οτι ο καλος ολυμπιακος κερδιζει τον καλο παναθηναικο...περαστε κυριε απο το λογιστηριο και γεια σας...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ