1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-12-2015 00:28

Επιτυχημένο φιλικό των νεανίδων με την Ελπίδα

Φιλικό αγώνα έδωσε το απόγευμα η Εθνική Ομάδα των Νεανίδων, την οποία αποτελούσαν οι αθλήτριες από την βόρεια Ελλάδα, με την Ελπίδα Αμπελοκήπων στο γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης» της Θεσσαλονίκης.

Ο αγώνας είχε στην αρχή του προπονητικό χαρακτήρα και στην συνέχεια παίχτηκαν δύο σετ, τα οποία κέρδισε η Εθνική με 25-19 και 25-16. «Ηταν το τελευταίο μας τεστ πριν από την συγκεντρωτική προετοιμασία στη Μεγαλόπολη και είχαμε την ευκαιρία να δούμε την κατάσταση των αθλητριών. Στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε όσο καλύτεροι γίνεται στο τουρνουά της Ισπανίας. Ευχαριστούμε την Ελπίδα για την φιλοξενία και την βοήθειά της στην Εθνική ομάδα», είπε ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Ανδρεάδης.

ΕΛΛΑΣ (Ανδρεάδης): Καλαγασίδη, Τζιαρλή, Φακοπουλίδου, Παπάζογλου, Καραφουλίδου, Π. Ξανθοπούλου, Μ. Ξανθοπούλου (λ) – Καραγιάννη (λ), Μυλωνά, Ματσαρόκη, Βασιλοπούλου, Τσουκαλά.

ΕΛΠΙΔΑ (Χρυσομαλλίδης): Σεφεριάδου, Κ. Μπολέτου, Καλαντάτζε, Κομνίνο, Νώτη, Γκοβεδάρου, Σουπιώνη (λ) – Καραμούτσα, Κιουτσιούκη, Λουτατίδου, Δροσοπούλου, Ντολοπούλου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ