1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-08-2015 22:27

Καλμαζίδης: «Παλεύαμε κόντρα στον εαυτό μας»

Η Εθνική γυναικών ξεκίνησε άσχημα το ματς απέναντι στην Ουγγαρία και πάλεψε για να το διεκδικήσει.
«Σήμερα είχα την αίσθηση ότι παλεύαμε κόντρα στον εαυτό μας. Σίγουρα η Ουγγαρία εμφανίστηκε με καλύτερη ανάπτυξη και με ποικιλία χτυπημάτων στην επίθεση. Εμείς είχαμε πρόβλημα στην δική μας ανάπτυξη κάτι που ξεκινούσε από την υποδοχή μας. Είμαστε μια νεανική ομάδα και αυτό φάνηκε στο σημερινό παιχνίδι», είπε ο Γιάννης Καλμαζίδης ενώ η Κατερίνα Γιώτα τόνισε από την πλευρά της: «Δεν ξεκινήσαμε καλά αφού η πίεση που άσκησε από το σέρβις η Ουγγαρία μας δημιούργησε προβλήματα. Το καλό είναι ότι κάναμε την ανατροπή στο τριτο σετ, αλλά θεωρώ ότι αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Η διαιτησία ήταν και στα δυο ματς κακή και για τις δυο ομάδες».

5 σχόλια

  • Comment Link  Geronimo groovy Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2015 14:08 posted by Geronimo groovy

    Kris που το ειδες το αφθονο ταλεντο?στη θεση της υποδοχης? Στις ακραιες που μπαζουν απο παντου; στη διαγωνιο που λογο υψους και απουσιας Κιοση επαιξε βασικη; στις κεντρικες που δεν ξερουν ακομη οτι μπλοκ επιχειρεις οταν εχεις τα χερια στο τερεν του αντιπαλου; στη πασαδορο που αν δεν εχει την μπαλλα στο κεντρο, δυσκολευεται να παιξει σωστα; σε μια παικτρια που οπωςεγραψε καποιος φιλος παραπανω δεν αγωνιζεται και δεν την υπολογιζει ο προπονητης της για βασικη αλλα ο καλμαζιδης την χρησιμοποιει μονιμα; διαβασες το αρθρο του λεμονιδη για το κεντρο διερχομενων; διαβασε και τα ξαναλεμε

  • Comment Link by 1908 Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2015 11:18 posted by by 1908

    φιλε παρατηρητη αυτα βλεπω και εγω και αμφιβαλλω πολυ για φετινη χρονια του παναθηναικου ποιος θα κανει υποδοχη η μερτεκη που εχει ξεχασει τι σημαινει η νομικου που η κοπελα μια ζωη επαιζε διαγωνια για ξενη ακραια υποδοχεα πρεπει να κινηθει ο παναθηναικος και οχι ξενη διαγωνια που γραφεται στα ρεπορταζ αππο τη στιγμη που αποκτηθηκε η νομικου γι αυτη τη θεση η δευτερη διαγωνια ειναι περιττη αλλα ρουσσης για τους δικους της λογους επιμενει να κλεινει τα ματια στα πραγματικα προβληματα της ομαδας

  • Comment Link Kris Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2015 10:12 posted by Kris

    Η ομάδα μας έχει πολύ ταλέντο, απλά θέλουν κ άλλο χρόνο να δεθουν ως ομάδα. Παίξαμε κόντρα σε ομάδες που έχουν καλό βόλεϊ και τις κοιτάξαμε στα μάτια. Νομίζω πως αυτή η ομάδα θα πάει πολύ καλά!!
    Η Κονομη λόγω εθνικότητας δεν είναι στο ροστερ;;

  • Comment Link yk Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2015 08:53 posted by yk

    Ποσες φορες πρέπει να εκτεθεις για να μάθεις. Αλλάζεις για πολλοστή φορά το 4αρι σου με την Κελεσίδου και χάνεις το παιχνίδι. Μπορει η αλλαγή να φαίνεται λογική αλλά αποδεικνύεται καθοριστικό λάθος.

  • Comment Link Παρατηρητης Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2015 05:39 posted by Παρατηρητης

    Ηταν σαφες σε οποιον ειδε το ματς,η Ουγγαρια με αριστα το 10 ειχε μια παιχτρια στο 7 και οι υπολοιπες πλην ισως της πασας ηταν στο 5 ,η δικημας ομαδα ηταν τραγωδια,με ακραιες χωρις υποδοχη και τελειωματα ,διαγωνιες ανυπαρκτες δεν παιζεις βολλευ ,το κακο ειναι οτι αυτες εχουμε δεν μπορεις να πεις πολλα για τις επιλογες του κοουτς εκτος απο το οτι επιμενει σε παιχτρια που η ομαδα της δεν την εμπιστευεται χρονια τωρα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ