1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
07-08-2015 23:51

Καλμαζίδης: «Πίκρα για τον τρόπο που χάσαμε»

Η Εθνική Ομάδα βόλεϊ γυναικών βρέθηκε μία... ανάσα από τη νίκη απέναντι στη γηπεδούχο και ισχυρή Πολωνία, αλλά ηττήθηκε στο τάι μπρεϊκ.

Ο Γιάννης Καλμαζίδης μιλώντας μετά το τέλος του ματς τόνισε ότι μένει μία πίκρα στην Ελλάδα για τον τρόπο που εξελίχθηκε το ματς και σημείωσε πως η Ελλάδα θα μπορούσε να «κλειδώσει» το ματς πριν πάει σε πέμπτο σετ.
«Μας μένει μία πίκρα για τον τρόπο που ηττηθήκαμε. Είχαμε απέναντι μας μία ομάδα που παραδοσιακά έχει καλές ομάδες σε όλες τις ηλικίες. Μπορεί σήμερα να μην είχε κατέβει με όλες τις βασικές της, αλλά παραμένει ισχυρή και μία σημαντική δύναμη του παγκόσμιου βόλεϊ. Χάσαμε την ευκαιρία να κλειδώσουμε τη νίκη πριν πάμε στο τάι μπρέικ. Από την στιγμή που πήγε εκεί και έτσι όπως εξελίχθηκε το πέμπτο σετ άλλαξε το μομέντουμ και εμφανίστηκε και φόβος. Και ο φόβος δεν είναι καλός σύμβουλος. Παλέψαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε στο φινάλε και αυτό μας αφήνει μία πίκρα...»

2 σχόλια

  • Comment Link teophilos Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2015 06:42 posted by teophilos

    Μόνο που τη Νομικού τη ξαναέβγαλε στο 9-13. Τα υπόποιπα αστέρια της Εθνικής τι έκαναν μέχρι το 15-13 ?

  • Comment Link Nikos D. Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2015 21:23 posted by Nikos D.

    5ο σετ με Πολωνια ... 7-12 ... βάζει την Νομικού μέσα και με ένα 8-1 γίνετε ... 15-13. τι ακριβώς συζητάμε?

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ