1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-07-2015 23:57

Δρίκος: «Έχουμε περιθώρια βελτίωσης»

Η αγκαλιά του Δρίκου τζούνιορ ήταν το καλύτερο αγχολυτικό για τον Ομοσπονδιακό τεχνικό μετά το τέλος του αγώνα που βρήκε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να επικρατεί με 3-1 της Τουρκίας και να φτάνει στις τέσσερις νίκες στο European League σε ισάριθμα παιχνίδια.
«Δεν έχει σημασία αν περίμενα να κάνουμε τέσσερις σερί νίκες, εμείς πάντα παίζουμε για τη νίκη. Εμείς δεν κάνουμε σχέδια για το τόσο μακρινό μέλλον, για το μακρινό μέλλον κάνουμε... προπόνηση. Θα ξεκουραστούμε λιγάκι τώρα και θα πάμε να τα δώσουμε όλα κόντρα στην Κροατία», είπε ο κ. Δρίκος αποκαλύπτοντας πρόωρα και την πρώτη αλλαγή στην αποστολή για τις συγκεκριμένες αναμετρήσεις: «Θα ταξιδέψουμε στην Κροατία χωρίς τον Αρμενάκη ο οποίος παντρεύεται και βαφτίζει τον γιό του».

Οι τέσσερις νίκες και η αντίδραση της ομάδας σε συγκεκριμένα σημεία σίγουρα τον ικανοποίησε ωστόσο όπως τόνισε: «Όταν ικανοποιηθούν οι προπονητές, σταματάει η πρόοδος. Έχουμε περιθώρια για παραπάνω βελτίωση. Είναι υποχρέωση μου να προσπαθώ να σχεδιάζω περισσότερα αλλά και να πιέζω τους αθλητές περισσότερο, ώστε να επεκτείνουν τις δυνατότητες τους. Το φάιναλ φορ είναι μια δύσκολη διαδικασία. Έχουμε έναν όμιλο, που είναι εντελώς ετεροβαρής σε σχέση με τον άλλο όμιλο. Στον άλλο όμιλο πιστεύω πως η Δανία, Αυστρία και το Ισραήλ, είναι τρεις ομάδες της χαμηλής ταχύτητας του Ευρωπαϊκού βόλεϊ και ο δεύτερος του ομίλου εκτιμώ πως θα είναι τα Σκόπια ή Πολωνία, οι οποίες θα κάνουν εύκολες νίκες. Εμείς έχουμε να παλέψουμε και με το δικό μας όμιλο, που τώρα θα κάνουμε τέσσερα ματς πολύ δύσκολα με Κροατία και Σλοβενία. Στη συνέχεια θα δουμε πως θα είναι τα πράγματα. Δεν θέλω να βάλω μακρινό στόχο, αυτό που μας απασχολεί τώρα είναι η Κροατία, όπου υπάρχουν αρκετοί γνώριμοι μας αθλητές, από το πέρασμα τους στο Ελληνικό πρωτάθλημα».


Πρωτοψάλτης: «Μπορούμε την πρόκριση στο φάιναλ φορ»
Ο Θανάσης Πρωτοψάλτης με την είσοδο του έδωσε ενέργεια στην εθνική ομάδα κι ήταν αυτός που σφράγισε τη νίκη με τον τελευταίο πόντο (γεγονός που ήταν ιδιαίτερα σημαντικό για τον ίδιο).

«Πιστεύαμε πως θα κερδίσουμε αρκετούς αγώνες, περισσότερους από ότι πέρυσι στον όμιλο μας. Σε αυτές τις δυο αγωνιστικές τώρα, δείξαμε ένα χαρακτήρα που δεν δείξαμε στις αναμετρήσεις στο World Leauge, κρατήσαμε μια σταθερότητα, μειώσαμε εντελώς τα "σκαμπανεβάσματα" που έχουμε σαν ομάδα, μείναμε σταθεροί και έτσι καταφέραμε να πάρουμε αυτές τις νίκες», είπε ο ακραίος της Ναρμπόν και συμπλήρωσε: «Εννοείται πως μπορούμε να φτάσουμε στο φάιναλ φορ. Το κάναμε πέρυσι, μπορούμε να το κάνουμε και φέτος. Αυτό θέλουμε, για αυτό παλεύουμε και θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Το όπλο της Εθνικής είναι η οικογένεια. Όποιος αθλητής και να έρθει από τον πάγκο, βοηθάει την 6άδα, χωρίς να αλλάξει ο ρυθμός της. Είμαστε θετικοί και αυτό είναι το όπλο μας, για τους αγώνες αυτούς. Η χημεία μας, είναι δυνατή, είμαστε σαν οικογένεια και αυτό μας σπρώχνει προς τα μπροστά».

Τέλος από την πλευρά του ο Δημήτρης Γκαράς δήλωσε: «Κάναμε μεγάλη εμφάνιση και μεγάλη νίκη, έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας. Μπήκαμε δυνατά, πήραμε το πρώτο σετ με "αέρα", από εκεί και πέρα κάναμε πολλά λάθη, χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Αυτή η Εθνική είναι νεαρή ηλικιακά, έχει πολύ μέλλον και εύχομαι να είμαστε μέσα σε όλες τις διοργανώσεις».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ