1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
01-07-2015 17:14

Όλα καλά για Βλάχου, οι σκέψεις της στις συμπαίκτριες της

Τέλος καλό, όλα καλά για την πασαδόρο της Εθνικής Κορασίδων, Κατερίνα Βλάχου, η οποία σύντομα θα επιστρέψει στα γήπεδα και στέλνει τη θετική της ενέργεια στις συμπαίκτριες της που αγωνίζονται στο Βαλκανικό. Η αθλήτρια του ΑΟ Αιγάλεω δήλωσε στο sportsonair.gr: 
«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη με τα λεγόμενα του γιατρού όταν μου είπε ότι δεν έχω τίποτα και ότι είναι θέμα ημερών να επιστρέψω, άλλα νιώθω απογοητευμένη που δεν είμαι μαζί με την αποστολή της Εθνικής μας στο Βαλκανικό. Είμαι σίγουρη ότι τα κορίτσια θα τα καταφέρουν να πάρουν τη διάκριση γιατί είμαστε πολύ καλή ομάδα κ πολύ δεμένες μεταξύ μας. Καλή επιτυχία στην ομάδα! Η σκέψη μου θα είναι μαζί σας.

Ευχαριστώ τον γιατρό μου κύριο Κελαλη και τον φυσικοθεραπευτή μου Γιώργο Κάκια που με βοήθησαν και θα με βοηθήσουν για την γρήγορη επιστροφή μου. Τη Δευτέρα κιόλας ξεκινάω...Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας κ τις ευχές σας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ