1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
25-06-2015 22:03

Γκουλινέλι: «Μεγάλη χαρά να παίζω στην Ελλάδα» (video)

Μπορεί με την Σλοβακία να μην κατάφερε πολλά στο World League σε Μεξικό και Ελλάδα, ωστόσο ο Φλάβιο Γκουλινέλι περιμένει καλύτερη εικόνα στο final 4 της Μπρατισλάβα. Ο Ιταλός μίλησε στο volleynews.gr και δεν παρέλειψε να εκφράσει τη χαρά του που βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη. 

«Για εμένα είναι πάντα μεγάλη χαρά να έρχομαι και να παίζω στην Ελλάδα γιατί υπάρχει πάντα η πιθανότητα και ευκαιρία να συναντηθώ αρκετούς φίλους που άφησα εδώ είτε στην Αθήνα είτε στην Θεσσαλονίκη.

Aπό αθλητικής πλευράς το αποτέλεσμα στο τουρνουά δεν ήταν τόσο καλό για εμάς. Ας πούμε όχι το αναμενόμενο. Αλλά από μία άποψη το επίπεδο του παιχνιδιού μας ήταν ικανοποιητικό. Είμαι σίγουρος πως στην Μπρατισλάβα στο final 4, οι επιδόσεις μας θα είναι όλο και καλύτερες.

Νομίζω πως η μεγαλύτερη διαφορά ήταν η κούραση για τους παίκτες. Όλοι οι παίκτες ήταν κουρασμένοι όχι μόνο λόγω των παιχνιδιών, αλλά και του ταξιδιού και του τζετ λαγκ, που είναι δύσκολο να ξεπεραστεί. Νομίζω πως αυτό επηρέασε αρκετά όλες τις ομάδες. Ωστόσο ελπίζω πως οι Έλληνες φίλαθλοι είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν καλά παιχνίδια. Σε αντίθετη περίπτωση είμαι έτοιμος να επιστρέψω και να τους δείξω κάτι άλλο.

Κάποιος μου είπε πως πρέπει να περιμένω για τον Ηρακλή για κάποια χρόνια. Αλλά είπα πως όσο πάει μεγαλώνω και πρέπει να εξασφαλίσουμε τον χρόνο, διαφορετικά θα είναι αδύνατο. Αλλά σίγουρα θα είναι πάντα μία μεγάλη ευχαρίστηση».

Φιορέλα Μάλο

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ