1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
23-06-2015 22:50

Μουλίνος, Σταμπέλος, Βαμβακούση, Ζούρου, Σαρακατσάνη, Κότσιφας νικητές στο Bolivar

Με μεγάλη επιτυχία και πολλές συμμετοχές ολοκληρώθηκε το πρώτο από τη σειρά τουρνουά της Lipton, το «Lipton Ice Tea Summer Series 2015» στο Bolivar Bar (Ακτή του Ήλιου) στον Άλιμο το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Ιουνίου, με διοργανωτή το Αttica Beach Volley Club.
Με τη συμμετοχή 38 ομάδων και με την πραγματοποίηση συναρπαστικών παιχνιδιών, που τράβηξαν το ενδιαφέρον του κόσμου που παρευρέθηκε στο γήπεδο του Bolivar, το Σάββατο νικητές στους άνδρες ήταν οΜουλίνος – Σταμπέλος όπου μετά απο ένα συναρπαστικό παιχνίδι, επικράτησαν με 2-1 (15-13 9-15 11-9) των Λουκά - Διαμαντή , ενώ στις γυναίκες οι Βαμβακούση – Ζούρου νίκησαν με 2-0 (17-15 15-10) της Γιαννάκου – Αγγέλη. Την Κυριακή στο μεικτό τουρνουά νικητές αναδείχθηκαν οι Σαρακατσάνη – Κότσιφας που επικράτησαν με 2-1 (14-16 15-11 11-8) τους Μπούρμπη – Χατζηδημητρίου. Οι νικήτριες ομάδες μοιράστηκαν δώρα από το μεγάλο χορηγό της διοργάνωσης Lipton Ice Tea καθώς και από τους υποστηρικτές της διοργάνωσης (Oriflame, Tormalina's Beauty, Nicolas Coiffure).

Αμέσως μετά τις απονομές πραγματοποιήθηκε η κλήρωση ενός Tablet, όπου συμμετείχαν όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες που πήραν μέρος στο τουρνουά. Μεγάλος τυχερός αναδείχθηκε ο Γρηγόρης Παππάς. Στη συνέχεια ακολούθησε ένα μεγάλο cocktail party στο bar του Bolivar, όπου όλοι οι συμμετέχοντες δοκίμασαν cocktail με βάση το Lipton Ice Tea.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στο τουρνουά. Συγχαρητήρια επίσης στους Πανούτσο - Λασκαρίδου που κατάφεραν να φτάσουν στον ημιτελικό του μεικτού τουρνουά και στην ομάδα Μπούρμπη - Χατζηδημητρίου που κατέκτησαν την 2η θέση στο τελικό του μεικτού τουρνουά.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν επίσης τους υποστηρικτές Oriflame, Nicolas Coiffure, Tormalina's Beauty.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ