1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
21-06-2015 20:44

Νίκη ψυχολογίας για τη Σλοβακία πριν το φάιναλ-4

Στη τρίτη θέση της βαθμολογίας τερμάτισε η Σλοβακία μετά τη νίκη επί του Μεξικού στον τρίτο όμιλο του Παγκοσμίου Λιγκ που συμμετέχει η Ελλάδα και αγωνίζεται αυτή τη στιγμή με την Κίνα για την πρόκριση.

Με κορυφαίους τους Χόρνικ και Πατάκ η Σλοβακία επιβλήθηκε με 3-0 του βελτιωμένου Μεξικού. Οι Λατινοαμερικάνοι πήραν το πρώτο σετ με τους Βάργκας και Ρουίζ Ντε Λα Κρουζ να βοηθούν πολύ την ομάδα τους, ωστόσο οι Σλοβάκοι του Γκουλινέλι πήραν τα επόμενα σετ. Οι Μεξικανοί δυσκόλεψαν τους Σλοβάκους στο δεύτερο και τρίτο σετ αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν το ίδιο στο τέταρτο. 

Η ομάδα του Γκουλινέλι που πέτυχε την πρώτη της νίκη επί ελληνικού εδάφους συμμετέχει έτσι κι αλλιώς στο final 4 του ομίλου που θα γίνει στην Μπρατισλάβα, και περιμένει να μάθει τους αντιπάλους της. Το Μεξικό από την άλλη ετοιμάζεται για τους Παναμερικανικούς Αγώνες. 

Ο Φλάβιο Γκουλινέλι είπε: «Είχαμε προβλήματα στην αρχή, αλλά ευτυχώς βρήκαμε τον τρόπο και φτάσαμε στη νίκη, αλλά σίγουρα έχουμε θέματα για να λύσουμε».

Από την πλευρά του ο Ρομπέρτο Βίλτσες τόνισε: «Φεύγουμε με τις καλύτερες εντυπώσεις από την πόλη και την διοργάνωση και με ικανοποίηση για τις εμφανίσεις μας».

Τα σετ: 1-3 (25-22, 23-25, 23-25, 17-25)

ΜΕΞΙΚΟ (Βίλτσες): Βάργκας 16, Πέδρο Ρανγκέλ 3, Μπαράχας 9, Μαρτίνεζ 7, Αγκιλέρα 11, Ρουίζ Ντε Λα Κρουζ 17 / Χεσούς Ρανγκέλ (λ), Σεράνο.

ΣΛΟΒΑΚΙΑ (Γκουλινέλι): Κοχούτ 10, Σκλάντανι 4, Πατάκ 19, Όγκουρτσακ 5, Κάσπερ 2, Χόρνικ 19 / Κουμπς (λ), Σόπκο, Τσέρβεν 6, Πατούτς 5.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ