1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-06-2015 16:14

Keep the ball flying

Από νωρίς το πρωί η πλατεία Αριστοτέλους είχε αποκτήσει ένα διαφορετικό χρώμα.
Με σύμμαχο τον καιρό, δεκάδες παιδιά από τα σωματεία της ΕΠΕΣΘ συγκεντρώθηκαν στην καρδιά της Θεσσαλονίκης και έδωσαν τις δικές τους μάχες προκαλώντας τα βλέμματα των περαστικών και κερδίζοντας τις εντυπώσεις με τις ‘μάχες’ που έδωσαν στα ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα.
Κοντά στους αυριανούς πρωταθλητές βρέθηκε ο πρόεδρος της FIVB Άρι Γκράσα κι ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης μαζί με αρκετά μέλη του ΔΣ και ο πρόεδρος της ΕΠΕΣΘ Βαγγέλης Ντινόπουλος.

«Η παρουσία σας εδώ μας δίνει μεγάλη χαρά και προσφέρει ένα τεράστιο χαμόγελο γιατί εσείς είστε το αύριο του ελληνικού βόλεϊ. Το άθλημα μας είναι πολύ όμορφο, χωρίς βία και σήμερα όλοι μαζί στέλνουμε ένα μήνυμα κατά του σχολικού εκφοβισμού. Λέμε όλοι μαζί ένα stop σ’ αυτό φαινόμενο και φωνάζουμε σε όλα τα παιδιά ότι ‘δεν πρέπει να φοβόμαστε’», είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης, ενώ το χαμόγελο του πρόεδρου της FIVB Άρι Γκράσα πρόδιδε και τα συναισθήματα του.

‘Καλησπέρα’ είπε ο Βραζιλιάνος παράγοντας ζητώντας συγνώμη γιατί δεν μπορούσε να συνεχίσει να μιλήσει στα Ελληνικά και συνέχισε: «Το βόλεϊ είναι ένα ξεχωριστό σπορ, ένα άθλημα της οικογένειας. Θέλω να σας πω ότι πρέπει να συνεχίσετε να παίζεται βόλεϊ όχι μόνο για να γίνετε πρωταθλητές, αλλά γιατί πάνω απ’ όλα είναι ένα όμορφο σπορ. Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και κρατήστε την μπάλα ψηλά, ‘keep the ball’ flying’».


Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ