1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
27-05-2015 15:49

Μαυρομάτης: «Η πάσα πηγαίνει πλέον στους παίκτες»

Σίγουρος για μία καλή διοργάνωση παρουσιάστηκε στη συνέντευξη τύπου για το Παγκόσμιο Λιγκ ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Αχιλλέας Μαυρομάτης, ο οποίος πήρε πρώτος το λόγο και δήλωσε:
«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος καθώς αυτό το ξεκίνημα Εθνικής ομάδας γίνεται από τη Θεσσαλονίκη, η οποία έχει δείξει ότι αγαπάει το βόλεϊ, έχει αγκαλιάσει τις προσπάθειες των Εθνικών ομάδων από πέρσι αλλά και παλιότερα στο World League.

Θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, που στηρίζει υλικά και ηθικά όσο μπορεί αυτήν την προσπάθεια, τον μέγα χορηγό των Εθνικών ομάδων Stoiximan.gr και την διοίκηση του Αλεξανδρείου Μελάθρου.

Η πάσα πηγαίνει πλέον στους παίκτες της Εθνικής ομάδας κι είμαι σίγουρος ότι όλοι θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να δώσουν χαρά στους φίλους του βόλεϊ και στην πόλη που θα γεμίσει το γήπεδο όπως έχει κάνει και στο παρελθόν. Εύχομαι η δύναμη του κόσμου στο γεμάτο Παλέ να δώσει περίσσια δύναμη και στους παίκτες μας για να πετύχουν σημαντικά αγωνιστικά αποτελέσματα.

Επίσης θέλω να αναφέρω ότι έχει αποδεχθεί την σχετική πρόσκληση της ΕΟΠΕ ο πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Βόλεϊ Άρι Γκράσα ο οποίος θα έρθει στην Θεσσαλονίκη κι αυτό είναι ένα ακόμη γεγονός που δείχνει την σημασία διοργάνωσης».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ