1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-05-2015 13:16

Στις 10 Μαΐου ξεκινά η προετοιμασία για το World League

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Σωτήρης Δρίκος και ο συνεργάτης του Κώστας Δεληκώστας ανακοίνωσαν τα ονόματα των 16 αθλητών που θα συμμετάσχουν στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας εν όψει των αγώνων World League.
Η πρώτη συγκέντρωση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος έχει οριστεί για τις 10 Μαΐου στην Θεσσαλονίκη, ενώ το τριήμερο 4-6 Ιουνίου θα μεταβεί στην Σμύρνη της Τουρκίας όπου θα συμμετάσχει σε φιλικό τουρνουά με Τουρκία και Ισπανία.

Υπενθυμίζουμε ότι η Εθνική βρίσκεται στον G’ όμιλο του 3ου γκρουπ μαζί με Μεξικό, Κίνα, Σλοβακία και το πρώτο τουρνουά του ομίλου θα διεξαχθεί το τριήμερο 12-14 Ιουνίου στο Μεξικό, ενώ το δεύτερο τουρνουά 19-21 Ιουνίου στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά οι 16 αθλητές που θα ξεκινήσουν προετοιμασία:

Πασαδόροι: Ντίμα Φιλίποφ, Νίκος Αγγελόπουλος
Διαγώνιοι: Δημήτρης Τζούριτς, Νίκος Παλέντζας
Ακραίοι: Μένιος Κοκκινάκης, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Ανέστης Δαλακούρας, Θανάσης Πρωτοψάλτης, Ανδρέας Φράγκος
Κεντρικοί: Γιώργος Πετρέας, Γιώργος Τζιουμάκας, Παναγιώτης Πελεκούδας, Γιάννης Τακουρίδης, Απόστολος Αρμενάκης 
Λίμπερο: Γιώργος Στεφάνου, Κώστας Ταμπουρατζής.

13 σχόλια

  • Comment Link ε?? Τρίτη, 05 Μαΐου 2015 11:37 posted by ε??

    "ντροπη" ?? τοσα ξερεισ τοσα λεσ!! απο το να μπαινεισ στα σαιτ κ να κανεισ 'αποκοπη-επικολληση' πατα κ λιγο στα γηπεδα, γιατι δεν εισαι καλα ενημερωμενοσ! ...το κακο ειναι οτι ο ελληνασ δε ξερει να στηριζει την ομαδα του! εχει μαθει μονο να κατακρινει εξ΄αρχησ! ολοι εχουν γινει παντογνωστεσ ξαφνικα! κανενασ δε περιμενει να δει το αποτελεσμα! τη χειροκροταμε την ομαδα ρε! δε τη βυθιζουμε...

  • Comment Link pamvo fan Τρίτη, 05 Μαΐου 2015 10:38 posted by pamvo fan

    επανέρχομαι για το θεμα πασαδορου.

    στιβαχτης / κουρνετας / προυσαλης


    εχει δικιο ο φιλος ντροπη.

  • Comment Link rossonero Τρίτη, 05 Μαΐου 2015 05:49 posted by rossonero

    τι ομάδα είναι πάλι αυτή???? Αν εξαιρέσουμε τους ακραίους μιας και δεν έχουμε και άλλες επιλογές , αλλά όλες οι υπόλοιπες είναι τραγικές....δεν ξέρεις απο που να αρχίσεις και που να τελειώσεις!!!! θα μας ρημάξουν στην σφαλιάρα ....ούτε σετ....

  • Comment Link ντροπη Δευτέρα, 04 Μαΐου 2015 17:48 posted by ντροπη

    καταρχας φιλε εεε που απορεις κιολας ο Δρικος δυστυχως προκαλει συνεχως να τον λιντζαρεις γιατι ποτε δεν παιρνει την ευθυνη των πραξεων του όλο του φταινε ολα τα αλλα και το μονο που ξερει να κανει ειναι να τοποθετει τους παικες για να παιξουνε,το εεεε καντω οταν δεις τι νουμερο ειμαστε στην παγκοσμια καταταξη οχι εδω περα..δεν μπορεις να καλεις παικτες στην εθνικη που δεν εχουν παιξει ουτε 5 παιχνιδια στην σεζον ειδικα στην θεση του πασαδορου καλη η πολωνια αλλα ο ντιμα για δευτερος τωρα αφου δεν εχει ακουμπησει μπαλα ολη την χρονια.οποιος ξερει βολλευ καταλαβαινει τι ειναι να παιζεις δεν μπα να σαι ο τσιμπα αν δεν εχεις παχνιδια μεσα στην χρονια δεν μπορεις ανταπεξελθεις οποιες δυνατοτητες και αν υπαρχουν. δευτερον στοιβαχτης εξω προυσαλης εξω μαρουλης εξω και ολοι οι αλλοι ελληνες πασαδοροι απο τον αγγελοπουλο ειναι καλυτεροι. δεν επαιζε ουτε στην παναχαικη στο τραγικο πρωταθλημα της κυπρου δεν τα καταφερε ουτε εκει.τριτον οταν καλεις κοκκινακη πρωτοψαλτη πρεπει να καλεσεις και ενα πασαοδορο που ξερει να τους παιζει γιατι αυτους θα βαλει παλι κλασικα για τις δικες τους μιζες. ο κοκκινακης ειδες μηπως τι ποσοστο εχει φετος συνολικα στην επιθεση κοιταξε το λιγο σε παρακαλω στην στατιστικη της ελληνικης ομοσπονδιας επειδη ο προυσαλης κανει ενα σταθερο παντα τελειο παιχνιδι χωρις να προσαρμοζεταιστον ακριαο και καλα κανει, αλλα 2 παιδια 1.80 θελουν ειδικη πασα.. ο φραγκος δεν ακουμπησε μπαλα στο ιραν επαιξε τρια παιχνιδια στην λατινα συνολο οσα χρονια ηταν στην ιταλια εχει φτασει 26 και δεν ξερει τι θα κανει σε καθε φαση ο μονος ελληνας αυτην την στιγμη που ειχε τα προσοντα να κανει παπαδες ευθυνονται οι μανατζερ του και οι επιλογες του που δεν παει αν παιξει καπου.τεταρτον οι κεντρικοι ειναι για ομαδες α2 μονο ο πετρεας μπορει να ανταπεξελθει και ο πελεκουδας βαση προσοντων ο τακουριδης δεν ξερω ποιο μανατζερ βρηκε αλλα δεν κανει για τετοιο επιπεδο δεν εχουμε αλλους ομως δεκτο. και το μεγα πειραμα παλεντζα για αν αφησει εξω τζελατι,μπελλο, δλδ αν χτυπησει ο τζουριτς χτυπα ξυλο ποιος θα μπει ο τουμακας? που εχει παιξει 2 ποντους 2 χρονια? η αν ο στεφανου κουραστει θα μπει ο ταμπουρατζης? δλδ λιγο ντροπη δεν υπαρχει ποιους κοροιδευετε σεβαστητε λιγο οτι παιρνετε λεφτα για να καλειστε 1 φορα το μηνα να κανετε ταξιδακια. εχουμε γινει ρεζιλι παγκοσμιως.ερχετε το παγκοσμιο και εδω θα μαστε θα δειτε πως θα διασυρθει η εθνικη απο μεξικο και ολες τις ομαδες,ποσο να αντεξει ο τζουριτς ειλικρινα δεν θα πρεπε να ρισκαρει την υγεια του το παιδι για αυτα τα συμφεροντα που παιζετε εκει περα.και ολο το εφε που καλεσατε μαυρωβουνιωη στην 25 αδα και σαικογλου γελαει ο κοσμος για αν δωσουν 2 συνεντευξης και να μπει στο βιογραφικο,ο ρουμελιωτακης ειναι χειροτερος απ αυτους δλδ? τεσπα αυτο σας αξιζει ομως στην Ελλαδα ο αδειο γηπεδο με 14 ατομα γεματα κομπλεξ που δεν τους ξερει η μανα τους με ενα σαιτ να ασχολειτε μονο για να ικανοποιησετε τον εγωισμο σας σκεφτειτε να μην υπηρχαν και τα σαιτ του βολλευ τι θα χατε κανει.

  • Comment Link pamvo- fan Δευτέρα, 04 Μαΐου 2015 10:44 posted by pamvo- fan

    ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ.

    Πασαδόροι: Ντίμα Φιλίποφ, Νίκος Αγγελόπουλος(ΝΟΜΙΖΩ ΠΡΟΥΣΑΛΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ)

    Διαγώνιοι: Δημήτρης Τζούριτς, Νίκος Παλέντζας(ΑΡΜΕΝΑΚΗΣ Η ΤΖΙΟΥΜΑΚΑΣ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΣΠΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΡΑΙΝΟ Ο ΣΑΚΟΓΛΟΥ ΡΕ!!!!!!!!!
    Ακραίοι: Μένιος Κοκκινάκης, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Ανέστης Δαλακούρας, Θανάσης Πρωτοψάλτης, Ανδρέας Φράγκος
    Κεντρικοί: Γιώργος Πετρέας, Γιώργος Τζιουμάκας(ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ Η ΕΚΤΟΣ) Παναγιώτης Πελεκούδας(ΑΚΥΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ)(ΜΑΚΗΣ ΚΑΝΕΛΟΣ ΜΑΚΡΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ Ο ΙΔΙΟΣ. Γιάννης Τακουρίδης, Απόστολος Αρμενάκης(ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ Η ΕΚΤΟΣΠΑΝΤΑΚΙΔΗΣ ΡΕ!!!! ΞΥΠΝΑΤΕ.
    Λίμπερο:(ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΑΡΑΣ ΕΛΕΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ) Κώστας Ταμπουρατζής.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ