1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-04-2015 23:49

Παναθηναϊκός και Πανναξιακός στον δρόμο για τον τελικό

Δέκα μέρες μετά τη μονομαχία τους στον ημιτελικό του Κυπέλλου, ο Παναθηναϊκός και ο Πανναξιακός διασταυρώνουν τα ξιφη τους στο κλειστό της Κυψέλης στον αγώνα που θα γίνει στις 20.00 της Μεγάλης Τετάρτης για τα ημιτελικά της A1 γυναικών. Στο ματς του κυπέλλου ο Παναθηναϊκός είχε νικήσει με 3-2, γεγονός που δείχνει πόσο αμφίρροπο ζευγάρι είναι.

«Τα μεταξύ μας παιχνίδια, όπως φάνηκε και σ’ αυτά που έχουν προηγηθεί είναι ντέρμπι και η σειρά των ημιτελικών θα κριθεί στις λεπτομέρειες και στο ποιος θα κάνει λιγότερα λάθη. Σίγουρα εμείς έχουμε ένα μεγάλο αβαντάζ καθώς παίζουμε εντός έδρας, αλλά δεν αρκεί αυτό και πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι για να κερδίσουμε», τόνισε ο Γιώργος Ρούσης ο οποίος δεν θεωρεί ότι μπορεί να υπάρξει αιφνιδιασμός από κάποια ομάδα: «Οι ισορροπίες είναι λεπτές και μερικά πράγματα αλλάζουν στην διάρκεια του αγώνα, ωστόσο δεν τίθεται κανένα θέμα αιφνιδιασμού. Απλά η ομάδα που θα εκμεταλλευτεί στο μάξιμουμ τις δικές της δυνατότητες αλλά και τις αδυναμίες του αντιπάλου θα αποκτήσει το πλεονέκτημα».

Χωρίς προβλήματα ταξίδεψε η αποστολή του Πανναξιακού για την Αθήνα με τον Ατάνας Πετρόφ να συμφωνεί σε γενικές γραμμές με τον Γιώργο Ρούση.

«Όλα τα παιχνίδι μας με τον Παναθηναϊκό μοιάζουν και σίγουρα στον αυριανό πρώτο ημιτελικό θα υπάρχει πίεση και θα κερδίσει αυτός που θα κάνει τα λιγότερα λάθη. Εκπλήξεις σ’ αυτό το επίπεδο δεν υπάρχουν. Ξέρουμε καλά ο ένας τον άλλον κι είναι θέμα χαρακτήρα και ψυχολογίας», είπε ο Βούλγαρος τεχνικός και συμπλήρωσε: «Για μας δεν τίθεται θέμα εκδίκησης για την ήττα στον ημιτελικό του Κυπέλλου. Εξάλλου το πρωτάθλημα είναι πολύ πιο σημαντικός στόχος. Εδώ βέβαια ο Παναθηναϊκός έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα λόγω έδρας, ωστόσο ξέρουμε ότι για να προκριθούμε στον τελικό πρέπει να κερδίσουμε μία φορά στην έδρα του και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ