1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
02-04-2015 23:03

«Περήφανες για την Ελλάδα»

Παρά τον αποκλεισμό οι παίκτριες της Εθνικής Κορασίδων έχουν να θυμούνται την εμπειρία τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Οι ίδιες, περήφανες για όσα κατάφεραν δηλώνουν :
Η διαγώνιος της ΕΘνικής, Ζωή Φάκη, δήλωσε: «Κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση, είχαμε πάθος και παίξαμε στα ίσα κοπέλες που ήταν... διπλάσιες από εμάς! Παρά τον αποκλεισμό μας, δεν μπορώ να μην είμαι ικανοποιημένη από αυτή την εμπειρία και πολύ περήφανη για την Ελλάδα. Δε σταματάμε όμως εδώ, αλλάζουμε στόχους και προχωράμε. Άλλωστε δείξαμε πως με τέτοια ελληνική ψυχή μπορείς να κερδίσεις τους πάντες. Πιστεύω πως αν κερδίζαμε το β' σετ που με το ανάποδο σφύριγμα έγινε το 22-21 υπέρ των Ρωσίδων και χάσαμε την ψυχολογία μας, το παιχνίδι ίσως και να έπαιρνε άλλη τροπή. Ευχαριστώ τους προπονητές μου για την εμπιστοσύνη τους και τις συμπαίκτριές μου που έμπαιναν μέσα και τα έδιναν όλα».

Η Ευφροσύνη Αλεξάκου, ακραία της Εθνικής σημείωσε: «Σήμερα παίξαμε καλύτερα από όλες τις άλλες φορές, επειδή γνωρίζαμε το αποτέλεσμα και παίξαμε χωρίς άγχος. Στεναχωριέμαι ωστόσο, που δεν μπορέσαμε να βγάλουμε στη Βουλγαρία, όλα αυτά που είχαμε δείξει ως ομάδα στα φιλικά με την Ολλανδία»

Η Βασιλική-Μαρία Διάλλα, κεντρική της ομάδας είπε: «Ήταν η ψυχολογία μας σήμερα πολύ πιο ανεβασμένη από τα προηγούμενα παινχίδια, γιατί σήμερα παίζαμε περισσότερο για εμάς. Χαθήκαμε και σήμερα σε κάποια σημεία, δεν αποφύγαμε κάποια λάθη, αλλά σίγουρα προσπαθήσαμε απέναντι σε μία πανίσχυρη αντίπαλο. Πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε και στο μέλλον να προσπαθούμε και το θέλουμε πραγματικά, θα καταφέρουμε αργά ή γρήγορα να φτάσουμε σε κάποια διάκριση».

Η ακραία της Εθνικής, Κατερίνα Παπαζογλου, τόνισε: «Προσπαθήσαμε για το καλύτερο, λίγο στο δεύτερο σετ καταφέραμε να ζορίσουμε περισσότερο τη Ρωσία,. Γενικά πάντως στο παιχνίδι μας δείξαμε τσαμπουκά, ηρεμία αλλά την χάναμε στα κρίσιμα σημεία. Η διοργάνωση στο Σάμοκοβ προσωπικά δεν μου αφήνει την καλύτερη γεύση, αλλά χαίρομαι γιατί έστω και στο τέλος προσπαθήσαμε και το ευχαριστηθήκαμε».

Η Μαρία-Κατερίνα Ξανθοπούλου, λίμπερο της Εθνικής είπε: «Ξέραμε από την αρχή πως απέναντί μας θα είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος, ο οποίος αποτελεί μία από τις παραδοσιακές δυνάμεις του παγκόσμιου βόλεϊ. Ξεκινήσαμε λίγο φοβισμένα, στο β' σετ κοντράραμε τις Ρωσίδες και μπορούσαμε ίσως να πάρουμε και το σετ, αλλά τελικά δεν τα καταφέραμε λόγω απειρίας, αλλά και της μικρής χρονικά προετοιμασίας σε σχέση με αυτή των αντιπάλων μας».

Η Κατερίνα Βλάχου, πασαδόρος της Εθνικής δήλωσε: «Επιτέλους σήμερα μας βγήκε κάτι από τις πραγματικές δυνατότητες που έχουμε ως ομάδα. Δεν είχαμε άγχος, παίζαμε ελεύθερα και για αυτό κάναμε και την καλύτερή μας εμφάνιση επί βουλγαρικού εδάφους. Ακόμη όμως και απέναντι σε έναν τόσο δυνατό αντίπαλο μπορούσαμε να κάνουμε πολλά πράγματα και να τον κοντράρουμε σε όλα τα σετ. Αποχαιρετάμε τη διοργάνωση με μία πικρία γιατί προσωπικά πιστεύω πως θα μπορούσαμε να περάσουμε εμείς στην 8άδα, αλλά μας μένει τουλάχιστον στα θετικά η καλή εικόνα με την οποία κλείσαμε τη διοργάνωση».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ