1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-04-2015 23:47

Ανδρεάδης: «Μας έβγαλαν εκτός ρυθμού»

Η Εθνική κορασίδων έχασε το κρίσιμο παιχνίδι με τη Γερμανία και ο προπονητής της ομάδας, Γιάνης Ανδρεάδης τόνισε.
«Ξέραμε πως σήμερα δεν μέτραγε το θέαμα, αλλά το αποτέλεσμα, καθώς κρίνονταν η πρόκριση στην 8άδα. Κάναμε ιδανικό ξεκίνημα και προηγηθήκαμε 1-0 σετ, όμως στο β’ σετ οι Γερμανίδες μας πίεσαν στο σερβίς, μας έβγαλαν εκτός ρυθμού, χάλασε το δικό μας σερβίς και με τις αντίπαλές μας να είναι πολύ δυνατές δεχθήκαμε την ισοφάριση, καθώς μας ανάγκασαν σε λάθη. Καθοριστικό για την έκβαση του ματς ήταν το γ’ σετ, που το χάσαμε στις λεπτομέρειες και ήταν αυτό που έδωσε στη Γερμανία το ψυχολογικό προβάδισμα για να φτάσει στη νίκη.

Γενς Τίτμπολ (Προπονητής Γερμανίας): «Ήταν ένα ματς για γερά νεύρα… Αλλά αποφασιστική σημασία στην εξέλιξή του είχε το γ’ σετ το οποίο κερδίσαμε τελικά, αφού αν το κέρδιζε η αντίπαλός μας ίσως και να χάναμε το ματς με 3-1 σετ. Επίσης σημαντικό ρόλο έπαιξε και το γύρισμα της Αγκμπορτάμπι ως διαγώνια, αφού μπορεί να μην είναι τόσο δυνατή όσο η Όρτμαν, αλλά έχει σταθερή παρουσία στο παιχνίδι, όπως εξάλλου και η είσοδος της αρχηγού, Λέβελινγκ, που έδωσε μία ώθηση στην ομάδα με την καλή της υποδοχή και το μαχητικό της πνεύμα».
Περισσότερα από την κατηγορία: « Γερμανία - Ελλάδα 3-1 Σίφουνας η Σερβία »

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ