1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-01-2015 16:49

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός θέλουν Πελεκούδα

Η είδηση της αποδέσμευσης του Παναγιώτη Πελεκούδα από τον Ολυμπιακό έπεσε σαν «μάνα εξ ουρανού» στον ΠΑΟΚ και στον Παναθηναϊκό που άμεσα εκδήλωσαν έστω και... πλατωνικό ενδιαφέρον για την απόκτηση του.
Ο ΠΑΟΚ είναι γνωστό πως ψάχνει κεντρικό και μάλιστα έχει φτάσει μέχρι και την αγορά της Ρωσίας, ενώ ο Παναθηναϊκός θέλει να ενισχυθεί σε αυτή τη θέση ειδικά τώρα που βλέπει πως αυξάνονται οι πιθανότητες του να μπει στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. Η τελική επιλογή ανήκει στον αθλητή. Στον ΠΑΟΚ έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν και μάλιστα ο δικέφαλος με την έλευση και του Κουβανού Χιμένες θα χτυπήσει ακόμα και τον τίτλο. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός έχει προπονητή τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο με τον οποίο ο Πελεκούδας συνεργάστηκε πέρυσι στη Σύρο και στους «πράσινους» βλέπει μεγαλύτερες προοπτικές εξέλιξης. Οι επόμενες ώρες θα είναι κρίσιμες, ενώ θα περιμένει και κάποια πρόταση από το εξωτερικό.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ