1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
25-11-2014 00:39

Προπονήθηκαν τα κλιμάκια κεντρικής Ελλάδας

Πραγματοποιήθηκαν οι προγραμματισμένες συγκεντρωτικές προπονήσεις για το κλιμάκιο προεθνικής παγκορασίδων της Κεντρικής Ελλάδας, στη Λάρισα (17-11) και στην Πορταριά (24-11).
Στην Πορταριά η προπόνηση έγινε υπό το βλέμμα του ομοσπονδιακού προπονητή Τάκη Φλώρου, ο οποίος στη συνέχεια είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον αρμόδιο περιφερειακό προπονητή Δημήτρη Ιόβτσεβ και τον συντονιστή των κλιμακίων Κεντρικής Ελλάδας Βαγγέλη Σταθόπουλο.

Ο κ. Φλώρος δήλωσε: « Συνεχίζουμε τις επισκέψεις σε όλη τη χώρα, προκειμένου να διαμορφώσουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα γύρω από τα αναπτυξιακά τμήματα. Έχουμε μπροστά μας το διακλιμακιακό, που θα πραγματοποιηθεί τα Χριστούγεννα και θα αποτελέσει μια ιστορική στιγμή, καθώς για πρώτη φορά θα συγκροτηθούν εθνικές ομάδες παγκορασίδων και παμπαίδων».

Από την πλευρά του, ο περιφερειακός προπονητής Δημήτρης Ιόβτσεβ, αφού παρέδωσε μαθήματα τεχνικής και τακτικής στις νεαρές αθλήτριες του, δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη συνεχή βελτίωσή τους και ανανέωσε το ραντεβού μαζί τους, το Δεκέμβριο στη Λαμία.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ