1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-11-2014 18:44

Δρίκος: «Πρόσκληση της FIVB, πρόκληση για εμάς»

Ο Σωτήρης Δρίκος μετά την είδηση ότι η Ελλάδα επιστρέφει στο Παγκόσμιο Λιγκ μετά το 2005, τόνισε πως ήταν μία μεγάλη επιτυχία στο διοικητικό κομμάτι και αυτή η πρόσκληση της FIVB είναι μία πρόκληση για όλους στην Ελλάδα, σε αγωνιστικό όσο και οργανωτικό επίπεδο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο volleynews.gr:
«Η επιστροφή στο Παγκόσμιο Λιγκ ήταν καταρχάς μία σημαντική επιτυχία στο διοικητικό κομμάτι. Η Ελλάδα άξιζε να βρεθεί πάλι στην διοργάνωση. Έχει αντάξιους αθλητές στο επίπεδο των αγώνων. Με την συμμετοχή της Ελλάδας δημιουργούνται νέα κίνητρα σε όλους, πρώτα στους αθλητές που θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν με τους καλύτερους του κόσμου, το προπονητικό επιτελείο και γενικότερα σε όλους που αγαπάνε το βόλεϊ. Έχουμε κληθεί να διοργανώσουμε και το δεύτερο τουρνουά του ομίλου μετά το Μεξικό και θα πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι και σε οργανωτικό επίπεδο. Είναι μία πρόσκληση της FIVB στην Ελλάδα και μία πρόκληση για εμάς τους Έλληνες».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ