1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
15-08-2014 20:05

«Σημαντικό το ξεκίνημα»

Αποστολή ΠΣΑΤ - Κώστας Χατζηδημητρίου
Η εθική ομάδα νεανίδων είναι έτοιμη για την μεγάλη πρόκληση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και ο ομοσπονδιακός τελικός, Κώστας Παπαδόπουλος δηλώνει.


«Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι για την αυριανή πρεμιέρα, αγωνιστήκαμε στο Βαλκανικό, έχουμε παίξει τα φιλικά. Το πρώτο ματς κόντρα στην Τσεχία είναι πάρα πολύ σημαντικό για την πορεία μας στον όμιλο. Πέρα από το βαθμολογικό, είναι και θέμα ψυχολογίας. Είναι ξεκάθαρο πως σε αυτές τις ηλικίες δεν υπάρχουν ώριμες αθλήτριες, άρα το πρώτο ματς παίζει ρόλο».

Για τα χαρακτηριστικά της Τσεχίας και τι πρέπει να προσέξουμε περισσότερο είπε: «Προέρχεται από μία παραδοσιακή σχολή του Βόλεϊ. Έχουν μεγάλη δύναμη στις άκρες και εκεί πρέπει να ελέγξουμε εμείς το παιχνίδι. Έχουμε αναλύσει πως παίζει. Έχει σημασία το τακτικό κομμάτι, αλλά περισσότερο το ποιος θα μπει πιο γρήγορα στον ρυθμό του αγώνα. Σίγουρα εξαρτάται από εμάς το πόσο δύσκολο θα είναι. Δεν πρέπει να υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο, ειδικά την Τσεχία. Ακόμα και η πετυχημένη γενιά των Κορασίδων έχασε από την Τσεχία».

Για το αν βλέπει βελτίωση στην Εθνική από τα προκριματικά της Ελβετίας μέχρι σήμερα είπε: «Σίγουρα υπάρχει πρόοδος. Είχαμε ξεκαθαρίσει εξάλλου ότι το Βαλκανικό θα το χρησιμοποιήσουμε σαν μια σειρά πολύ δυνατών φιλικών. Εμείς έχουμε κάποια στάνταρ. Το ζήτημα είναι να τα πιάσουμε. Πιστεύω είμαστε σε καλό δρόμο».

«Πιστεύουμε σε εμάς»

Οι εορτάζουσες Μαρία Κατερίνα Ξανθοπούλου, Βασιλική Μαρία Διάλλα, καθώς και η Κατερίνα Παπαδοπούλου μίλησαν για την πορεία της προετοιμασίας και την πρεμιέρα:
Μαρία Κατερίνα Ξανθοπούλου (λίμπερο): «Πιστεύω ότι κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε στην προετοιμασία. Πιστεύω πολύ σε εμάς, ότι θα πάμε καλά. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες και να διασκεδάσουμε τα παιχνίδια».
Βασιλική Μαρία Διάλλα (Κεντρική): «Στόχος μας στο Ευρωπαϊκό είναι να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Από κει και πέρα θέλουμε τουλάχιστον να πλασαριστούμε στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Η προετοιμασία μας ήταν αρκετά καλή. Όλα τα κορίτσια δουλέψαμε αρκετά γιατί το θέλουμε πολύ. Είχαμε πολλά χρόνια σαν Εθνική Νεανίδων να βρεθούμε σε μία τελική φάση».
Κατερίνα Παπάζογλου (ακραία): «Στην Ελβετία παρά τις ελλείψεις είχαμε κάνει μία πολύ καλή προσπάθεια. Στο Βαλκανικό προσπαθήσαμε να δέσουμε σαν ομάδα, λόγω της παρουσίας νέων κοριτσιών στην ομάδα. Δεν το καταφέραμε σε απόλυτο βαθμό, αλλά τώρα στην Εσθονία έχουμε μεγάλη πρόοδο στην ομοιογένεια της ομάδας. Πιστεύω ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας. Το αυριανό ματς με την Τσεχία εξαρτάται από την δική μας απόδοση και πρέπει να κάνουμε το πρώτο βήμα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ