1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-08-2014 20:12

«Μέρα με τη μέρα βελτιωνόμαστε»

Αποστολή ΠΣΑΤ Κώστας Χατζηδημητρίου

Αποφασισμένες και έτοιμες για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεανίδων δηλώνουν τα κορίτσια της Εθνικής Ελλάδας, δύο εικοσιτετράωρα πριν το πρώτο σερβίς της διοργάνωσης. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προπονήθηκε σήμερα, ενώ θα κάνει μία ακόμα τελευταία προπόνηση αύριο, πριν την μεγάλη πρεμιέρα το Σάββατο (14:00) κόντρα στην Τσεχία στο Ταρτού της Εσθονίας.

 

Ειρήνη Κοκκινάκη (λίμπερο): «Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμες για τους αγώνες, για αυτό άλλωστε προετοιμαζόμαστε τόσον καιρό. Το Βαλκανικό και τα φιλικά εδώ στην Εσθονία μας βοήθησαν σημαντικά. Είδαμε πράγματα που μπορούμε να κάνουμε και άλλα που μπορούμε να εξελίξουμε. Αναφορικά με τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε, η τύχη μας χαμογέλασε, αφού βρισκόμαστε σε βατό όμιλο, αλλά αυτό είναι θεωρητικό, πρέπει να το δείξουμε και στο γήπεδο».

Νάσια Φακοπουλίδου (ακραία): «Είμαστε πιο έτοιμες σίγουρα από την αρχή της προετοιμασίας γιατί μέρα με την ημέρα γινόμαστε καλύτερες. Έχουμε δοκιμάσει κάποια καινούργια πράγματα. Είμαστε βελτιωμένες και πιστεύω θα φανεί και στα επίσημα παιχνίδια. Σαν αρχικό στόχο έχουμε θέσει την είσοδο στην 8αδα και από κει και πέρα ότι καλύτερο προκύψει. Οι αγώνες του Βαλκανικού και τα φιλικά με Ρωσία και Εσθονία ήταν σημαντικά τεστ, αφού από τα προκριματικά της Ελβετίας είχε περάσει χρόνος και από τότε άλλαξαν πολλά κορίτσια στην 12αδα».

Λήδα Κάστανου (διαγώνια): «Θεωρώ πως είμαστε πάρα πολύ καλά και αυτό το λέω γιατί είμαστε πολύ καλά και έξω από το γήπεδο. Το κλίμα είναι πολύ καλό με όλα τα κορίτσια. Τόσο καιρό μαζί έχουμε δεθεί, συνεννοούμαστε και εκφραζόμαστε καλύτερα».

Κωνσταντίνα Δρακουλίδου (πασαδόρος): «Η πρεμιέρα με την Τσεχία είναι πάρα πολύ σημαντική, όχι μόνο για βαθμολογικούς, αλλά και για ψυχολογικούς λόγους. Μέρα με την μέρα, παιχνίδι με το παιχνίδι η ομάδα βελτιώνεται και υπάρχει ομαδικό πνεύμα. Πιστεύω όλα τα κορίτσια είμαστε έτοιμες γιατί έχουμε κάνει καλή προετοιμασία και περιμένουμε καιρό αυτή την διοργάνωση».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ