1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-08-2014 22:09

Στην Πτολεμαΐδα για το Βαλκανικό οι έφηβοι

Μετά από μία διαδρομή 7 μηνών, από την πρώτη προπόνηση τον Δεκέμβριο, η Εθνική Εφήβων ετοιμάζεται για την τελευταία αγωνιστική της υποχρεώση για το 2014.



Η ομάδα του Άρη Αγγελόπουλου διαμορφώθηκε μέσα από τις συγκεντρωτικές προπονήσεις που γινόντουσαν κατά την διάρκεια της χρονιάς και με την συμμετοχή στον 2ο και 3ο προκριματικό γύρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται από σήμερα στην Πτολεμαΐδα (που έχει εξελιχθεί σε κέντρο των Εθνικών ομάδων καθώς σήμερα τα χαράματα αναχώρησε από εκεί η Εθνική Νεανίδων) κι από αύριο πιάνει δουλειά για το Βαλκανικό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί 13-17 Αυγούστου στα Σκόπια.

Οι επιλογές του Αγγελόπουλου:

Πασαδόροι: Σταύρος Κασαμπαλής (Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Ηλίας Θεοδόσης (Ηρακλής)

Ακραίοι: Βασίλης Κωστόπουλος (Πανερυθραϊκός), Παναγιώτης Φωτιάδης (Γέρακας), Κυριάκος Σπυριούνης (Μίλωνας), Στέλιος Τζιουμάκας (Ηρακλής)

Κεντρικοί: Αλέξανδρος Τουρνάκης (Μίλωνας), Θανάσης Παπάζογλου (Αίας Ευόσμου), Θοδωρής Βουλκίδης (Νίκη Αιγινίου), Μίλτος Τσαρκάτογλου (ΕΑ Πατρών)

Διαγώνοι: Γιώργος Τζιουμάκας (Περούτζια), Νίκος Μήλης (Ίκαρος Έδεσσας)

Λίμπερο: Θοδωρής Τσαδήμας (Παλλήνη), Βασίλης Καρασαβίδης (Αίας Ευόσμου)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ