1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-07-2014 21:00

Αγγελόπουλος: «Θετικά και αρνητικά στην συνολική πορεία»

Ο Άρης Αγγελόπουλος μίλησε μετά την ήττα από την Φινλανδία, τονίζοντας πως υπάρχουν θετικά και αρνητικά στην συνολική πορεία της Εθνικής Εφήβων.
«Γνωρίζοντας ότι έχουμε αποκλειστεί κι οι δύο προσπαθήσαμε να βρούμε κίνητρο προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη, χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρουμε», είπε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Άρης Αγγελόπουλος και συμπλήρωσε: «Υπάρχουν θετικά κι αρνητικά στη συνολική πορεία που έχει κάνει αυτή η ομάδα. Στα θετικά είναι ότι βρισκόμαστε στον Ιούλιο μήνα και αυτή η ομάδα μέχρι τώρα έκανε την προσπάθεια πρόκρισης, αλλά όλη αυτή η διαδικασία είναι προς όφελος των παιδιών κι αυτό θα φανεί στη συνέχεια»

Από την πλευρά του ο πασαδόρος της Εθνικής Θεοδόσης Ηλίας τόνισε: «Δεν καταφέραμε να μπούμε στο ρυθμό του παιχνιδιού. Δεν ξέρω τι έφταιξε, αλλά σε όλη τη σειρά των αγώνων δεν παίξαμε αυτό που περιμέναμε. Μετά την ήττα από το Βέλγιο στην πρεμιέρα και μετά δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε»

2 σχόλια

  • Comment Link Torx Δευτέρα, 14 Ιουλίου 2014 09:33 posted by Torx

    Ησουν κουρασμενος απο το ταξιδι στην Ρουμα για αυτο δεν τα ειδες Μενιο. Την αλλη φορα.

  • Comment Link ΜΕΝΙΟΣ Δευτέρα, 14 Ιουλίου 2014 04:56 posted by ΜΕΝΙΟΣ

    Άρη τα αρνιτηκά τα βλέπουμε, τα θετικά δεν διακρίνουμε. Πάντως πέτυχες να πάρει η ομάδα ένα σετ. Συγχαρητήρια.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ