1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-07-2014 00:00

Καλμαζίδης: «Δεν υπάρχει σύγκριση»

Αποστολή ΠΣΑΤ (Ντεσάου, Γερμανία): Δήμητρα Πολυχρονοπούλου
Παρόλο που η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής, με τη Γερμανία να έχει βάθος στον πάγκο, ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Γιάννης Καλμαζίδης, δεν ήταν ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του.
«Ξέραμε πως η Γερμανία έχει πλήρες ρόστερ και μπορεί να κάνει αλλαγές, όπως σήμερα που έπαιξε με βασικό λίμπερο την πολύ καλή Τόμσεν, όμως και εμείς δεν πιέσαμε αρκετά. Στο πρώτο σετ ήμασταν μέσα στο παιχνίδι, καταφέραμε να προηγηθούμε, αλλά κάναμε κάποια λάθη που δεν έπρεπε, και η Γερμανία «γύρισε» το σετ και το κατέκτησε. Στη συνέχεια δεν δείξαμε ανταγωνιστικό πρόσωπο, μας χάλασαν την υποδοχή πολλές φορές, κάτι που δεν καταφέραμε να κάνουμε εμείς, ούτε στην υποδοχή ούτε στην άμυνα και εκείνες είχαν πολύ καλή ανάπτυξη», ανέφερε και πρόσθεσε: «Είχα ζητήσει από τα κορίτσια να είμαστε κοντά στο σκορ. Αλλά δεν είχαμε διάρκεια, κάναμε εύκολα λάθη σε κάποια στοιχεία του παιχνιδιού μας. Η Γερμανία είναι μια πολύ καλή ομάδα. Έχουν καλά οργανωμένο σύστημα, με τη μισή ομάδα να προετοιμάζεται ήδη για τον Grand Prix και παρόλα αυτά δεν υπάρχει σύγκριση».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ