1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-07-2014 20:13

Σλαμπε: «Να φτάσουμε μέχρι το τέλος»

Η Σλοβενία θέλει να φτάσει ώς την πρώτη θέση του Ευρωπαϊκού Λιγκ και ο προπονητής της ομάδας Λούκα Σλάμπε δεν έκρυψε τις διλοδοξίες του κατά την συνέντευξη Τύπου των ημιτελικών.
«Ευχαριστούμε για την φιλοξενία. Έχουμε υψηλές προσδοκίες στη διοργάνωση. Κερδίσαμε τον όμιλο, αλλά αυτό πλέον δεν μετράει και έχουμε μπροστά μας δύο αγώνες ‘ζωής και θανάτου’. Εμείς θέλουμε να φτάσουμε στο τέλος της διαδρομής, αλλά για να το πετύχουμε απομένουν ακόμη λίγα εμπόδια. Ένα από αυτά είναι η Ελλάδα και θα είναι σίγουρα δύο πολύ ενδιαφέρουσες και σκληρές αναμετρήσεις. Σίγουρα η Ελλάδα έχει μια ομάδα με πολύ καλούς παίκτες, όπως ο Μίταρ, αλλά δεν είναι μόνο αυτός». 

«Ήρθε η ώρα να πληρώσει»

Τίνε Ούρναουτ (Αρχηγός Εθνικής Σλοβενίας): «Είμαστε χαρούμενοι που συμμετέχουμε στους ημιτελικούς, ιδιαίτερα έχοντας πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο μας. Πετύχαμε τον πρώτο στόχο και τώρα θέλουμε να περάσουμε στον επόμενο που είναι ο τελικός. Φυσικά γνωρίζω πόσο καλή και δυνατή ομάδα είναι η Ελλάδα. Παίζει μοντέρνο βόλεϊ, είναι εξαιρετικά γρήγορη πάνω στο φιλέ και διακρίνεται για το μαχητικό της πνεύμα. Είναι δύο ματς πρόκληση για την ομάδα αλλά και για μένα προσωπικά. Έχω βαρεθεί να πληρώνω τα γεύματα του Μίταρ κι ήρθε η ώρα για να πληρώσει».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ