1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-07-2014 12:45

Ένα... δείπνο διακυβεύεται στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Λιγκ μεταξύ Τζούριτς και Ούρναουτ

Από την πρώτη μέρα που γνωρίστηκαν και παρόλο που βρέθηκαν συμπαίχτες μόλις για 1 χρόνο, το δέσιμο μεταξύ του Δημήτρη Τζούριτς και του Τίνε Ούρναουτ ήταν μεγάλο και πλέον αποκαλούνται αδέρφια.

Ήταν Αύγουστος του 2008 όταν ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Σλοβένου ακραίου, την εποχή που αγωνιζόταν και ο Τζούριτς στους ερυθρόλευκους. Πλέον οι δυό τους κάνουν κάθε χρόνο περνούν τις καλοκαιρινές τους διακοπές παρέα, κυρίως στα ελληνικά νησιά.

Σε αυτά τα 6 χρόνια βρέθηκαν αντίπαλοι αρκετές φορές, στην Ιταλία και στην Τουρκία, αλλά για πρώτη φορά θα τεθούν αντιμέτωποι με τις Εθνικές τους ομάδες, στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Λιγκ.

«Έχουμε παίξει αρκετές φορές αντίπαλοι με τον Μίλταρ, με τον ηττημένο να πληρώνει το φαγητό. Βέβαια ο Τζούριτς έχει αρκετό καιρό να πληρώσει και πιστεύω ήρθε η ώρα», με τον Έλληνα διαγώνιο να έχει τις... αμφιβολίες του «Με έχει νικήσει μόλις 1 φορά στο ιταλικό πρωτάθλημα το 2011 και από τότε απολαμβάνω... τζάμπα φαγητό. Το ποιος θα πληρώσει τώρα θα το μάθουμε σύντομα».

Cev.lu

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ