1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-06-2014 10:37

Τζούριτς και Πρωτοψάλτης πήγαν... παραλία

Λίγες ώρες νωρίτερα έπαιζαν με την Εθνική Ανδρών στο Αζερμπαϊτζάν αλλά Κυριακή πρωί ο Δημήτρης Τζούριτς και ο Θανάσης Πρωτοψάλτης ήρθαν στο Καράβι και παρακολούθησαν τους αγώνες μπιτς βόλεϊ.

Μπορεί να μην έπαιζε η Εθνική μας ομάδα του μπιτς βόλεϊ σήμερα Κυριακή καθώς είχε ήδη πάρει την πρωτιά μια μέρα νωρίτερα στο CEV Continental Cup αλλά οι διεθνείς μας παίχτες που ξέκλεψαν λίγα λεπτά χαλάρωσης από το βεβαρημένο τους πρόγραμμα ήρθαν και παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τους διεθνείς αγώνες.

«Είναι μια πολύ καλή προσπάθεια από την Ελληνική Ομοσπονδία μαζί με τη CEV αυτό που γίνεται. Έχει μαζέψει πολύ κόσμο εδώ κι εκτός βόλεϊ που τους αρέσει το θέαμα που βλέπουν. Είναι πολύ καλό που οι Εθνικές μας ομάδες προκρίθηκαν από την πρώτη μέρα, εύχομαι να προκριθούν και στο επόμενο τουρνουά που θα πάρουν μέρος και να πάρουμε με το καλό και το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς αγώνες,» είπε στο volleyball.gr ο Θανάσης Πρωτοψάλτης.

Volleyball.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ