1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-06-2014 19:45

Με Φιλίποφ για το 2x2

Έχοντας ως αποκλειστικό στόχο τις δύο νίκες, ώστε να αυξήσει κατακόρυφα τις πιθανότητές της για πρόκριση στους 4 του Ευρωπαϊκού Λιγκ, η Εθνική ομάδα των ανδρών έχει καταλύσει στη Θεσσαλονίκη, όπου αύριο και μεθαύριο θα υποδεχθεί την πλέον αδύναμη ομάδα του γκρουπ, το Αζερμπαϊτζάν.

Τις προσπάθειες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ενδέχεται να ενισχύσει και ο Ντίμα Φιλίποφ. Ο ταλαντούχος πασαδόρος της Εθνικής, επέστρεψε στην αποστολή μετά τον τραυματισμό του, και η χρησιμοποίηση του είναι πλέον στα χέρια του Σωτήρη Δρίκου. Ο Κανέλλος που κλήθηκε στις προπονήσεις της Εθνικής μεσοβδόμαδα, δεν βρίσκεται τελικά στην 12δα.

Και οι δύο αναμετρήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν στις 20.00, και για τις πολύ κρίσιμες αυτές αναμετρήσεις, αλλά και την επιστροφή της Εθνικής ομάδας στη Θεσσαλονίκη, μίλησε ο Μενέλαος Κοκκινάκης.

«Είναι πολύ σημαντικό να έρθει ο κόσμος για να στηρίξει τόσο εμάς όσο και την Εθνική Γυναικών. Οι Εθνικές έρχονται ξανά μετά από πολλά χρόνια στην πόλη και σίγουρα πρωτίστως εμείς οι αθλητές πρέπει να ικανοποιήσουμε τον κόσμο με το θέαμα που θα προσφέρουμε. Θέλουμε να παίξουμε καλό βόλεϊ και να φτάσουμε σε δύο νίκες που τις θέλουμε πάρα πολύ».

Ο διεθνής ακραίος ρωτήθηκε για το αν αυτός και οι συμπαίκτες του μετά τον αποκλεισμό από τα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος έχουν πεισμώσει περισσότερο και βλέπουν ως μία μικρή εξιλέωση την πρόκριση τους στους ημιτελικούς του Ευρωπαϊκού Λιγκ.

«Σίγουρα το βλέπουμε κι έτσι. Αποκλειστήκαμε από τα τελικά κι αυτό μας πεισμώνει περισσότερο. Είμαστε μια νέα και νεανική ομάδα, η οποία έχει βέβαια και αρκετές εμπειρίες. Ξέρουμε τους στόχους μας και είμαστε εδώ για να καταφέρουμε μια επιτυχία στο Ευρωπαϊκό Λιγκ και πιστεύω ότι μπορούμε να το πετύχουμε».

Αναλυτικά η 12άδα της Εθνικής: Φιλίποφ, Αγγελόπουλος, Τζούριτς, Τζιουμάκας, Παπαγγελόπουλος, Πελεκούδας, Τακουρίδης, Δαλακούρας, Κουμεντάκης, Κοκκινάκης, Πρωτοψάλτης, Ζήσης. Τα νέα πρόσωπα στο Ευρωπαϊκό Λιγκ 2014 είναι ο Φιλίποφ και ο Ζήσης στη θέση των Στιβαχτή, Στεφάνου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ