1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-06-2014 21:01

Καλμαζίδης: «Να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας»

Απογοητευμένος από το τελικό σκορ, όχι όμως από την εμφάνιση και την προσπάθεια των αθλητριών του εμφανίστηκε ο Γιάννης Καλμαζίδης μετά το τέλος του αγώνα.
«Ήταν ένα παιχνίδι που έμοιαζε αρκετά με το πρώτο. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, αλλά από ένα σημείο και μετά είχαμε πρόβλημα πάνω στο φιλέ αφού δυσκολευόμασταν να τελειώσουμε τις επιθέσεις μας. Βέβαια σε πολλές φάσεις η Γερμανία έπαιξε εξαιρετική άμυνα, αλλά εκεί υπήρχε μεγάλη διαφορά, αφού παρόλο που κι εμείς πολλές φορές βγάλαμε δύσκολες άμυνες, δεν τελειώσαμε τις κόντρα μπάλες», είπε αρχικά ο Ομοσπονδιακός τεχνικός και συμπλήρωσε: «Σήμερα και η υποδοχή μας δεν είχε την απαραίτητη ποιότητα, αφού μας πίεσαν πολύ περισσότερο με το σερβίς τους με αποτέλεσμα να γίνει πιο δύσκολη η ζωή των πασαδόρων μας. Πάντως το συνολικό πρόσημο των δύο αγώνων στη Λάρισα είναι οπωσδήποτε θετικό. Κάναμε μία νίκη, χάσαμε ένα ματς στις λεπτομέρειες, όπου ενώ δεν ήμασταν κακοί θα μπορούσαμε να κάναμε κάποια πράγματα καλύτερα και κυρίως να σταθεροποιήσουμε την απόδοση μας σε υψηλά επίπεδα. Θέλα να ευχαριστήσω για μία ακόμη φορά την Περιφέρεια Θεσσαλίας αλλά και τον κόσμο της Λάρισας για την εξαιρετική τους φιλοξενία».

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο τεχνικός της Γερμανίας Φέλιξ Κοσλόφσκι για το γεγονός ότι: «όλα όσα είπαμε μετά το τέλος του πρώτου αγώνα έπιασα τόπο αφού τα κορίτσια τα εφάρμοσαν πλήρως. Είδαμε κάποια πράγματα στο βίντεο, βελτιώσαμε τη λειτουργία μας σε μπλοκ-άμυνα κι έτσι καταφέραμε να κερδίσουμε. Η Ελλάδα και σήμερα έδειξε καλά στοιχεία, ωστόσο κι εμείς παίξαμε πολύ καλύτερα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ