1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-06-2014 19:08

Λαμπρούση: «Μας είχαν ενοχλήσει οι άσχημες εμφανίσεις»

Η ψυχολογία στο στρατόπεδο της Εθνικής Γυναικών είναι ανεβασμένο και όχι άδικα. Μετά την νίκη επί της Γερμανίας τα χαμόγελα έχουν κάνει την εμφάνιση τους, ωστόσο όπως τόνισε και η Τζίνα Λαμπρούση «ακόμα δεν έχουμε πετύχει κάτι».
«Το θέλαμε πραγματικά πάρα πολύ αυτό το αποτέλεσμα. Μας είχαν ενοχλήσει κάποιες κακές εμφανίσεις σε προηγούμενα παιχνίδια, γιατί δεν ήταν αντιπροσωπευτικές της δουλειάς που έχουμε κάνει, αλλά αυτή τη φορά είχαμε διάρκεια και κυρίως καταφέραμε να ‘χαλιναγωγήσουμε’ αυτή τη μεγάλη θέληση όλης της ομάδας για μία νίκη».

Όπως έσπευσε η ίδια να σημειώσει πάντως: «…το ότι κερδίσαμε ένα αγώνα δεν σημαίνει ότι έχουμε πετύχει κάτι. Όσο σημαντικό κι αν είναι το να επικρατείς απέναντι σε μια μεγάλη δύναμη του Ευρωπαϊκού βόλεϊ όπως είναι η Γερμανία, το πιο σπουδαίο είναι η διάρκεια. Τώρα έχουμε μπροστά μας το δεύτερο ματς και όλα τα κορίτσια θέλουμε να κάνουμε μια δεύτερη νίκη, αλλά ξέρουμε ότι πρέπει να παίξουμε ακόμη καλύτερα για να τα καταφέρουμε».

Αυτό βέβαια που έχει αλλάξει τις τελευταίες ημέρες (μετά και το δεύτερο ματς στην Πολωνία) είναι: «…η ψυχολογία μας. Καταλάβαμε ότι έχουμε αρκετές δυνατότητες και παρόλο που με κάποιες ομάδες υπάρχει διαφορά αν παίζουμε εμείς αυτό που μπορούμε σε κάθε παιχνίδι, τότε θα είμαστε ανταγωνιστικές».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ