1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-06-2014 17:11

Παπαφωτίου: «Περισσότερο ανταγωνιστικές»

Ένα μικρό απολογισμό των δύο αγώνων με την Πολωνία για την 1η αγωνιστική του Ευρωπαϊκού Λιγκ έκανε η Αθηνά Παπαφωτίου.
«Η Πολωνία παρόλο που δεν έπαιζε με τα μεγάλα της αστέρια έχει πολλές αθλήτριες υψηλού επιπέδου. Θεωρώ πάντως ότι είμαστε πιο κοντά απ’ ότι με Βουλγαρία, Αζερμπαϊτζάν που παίξαμε στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού. Εμείς ως Εθνική δεν έχουμε πολλές παραστάσεις από τέτοια παιχνίδια κι όσα περισσότερα ματς παίζουμε τόσο ανεβαίνει και το δικό μας επίπεδο και σταδιακά τις φτάνουμε, σε σημείο που αρχικά να μπορούμε να πάρουμε ένα, δύο σετ και στη συνέχεια να διεκδικούμε τη νίκη».

Όσον αφορά τα επερχόμενα ματς με την Γερμανία η έμπειρη πασαδόρος τόνισε: «Δεδομένου ότι συμμετέχουν με πλήρη σύνθεση σίγουρα θα έχουμε πολύ δύσκολο έργο καθώς πρόκειται για μια πολύ δυνατή ομάδα. Έχει ανέβει πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο και να είμαστε ανταγωνιστικές. Ελπίζω ότι ο κόσμος της Λάρισας θα έρθει στο γήπεδο γιατί αποδεδειγμένα αγαπάει το βόλεϊ, θα μας στηρίζει και θα απολαύσει παράλληλα όμορφο θέαμα. Έχοντας την εμπειρία των δύο αγώνων στην Πολωνία, όπου ήταν μια πραγματική γιορτή θα ήθελα να φτάσουμε κι εμείς σ’ αυτό το επίπεδο, αγωνιστικά και οργανωτικά».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ