1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-06-2014 18:38

Καλμαζίδης: «Είναι κρίμα αυτό το τέλος...»

Αποστολή-ΠΣΑΤ: Αγγελική Παπαμιχαήλ

Ο τρόπος με τον οποίο ολοκληρώθηκε το παιχνίδι δεν άφησε ικανοποιημένο τον Γιάννη Καλμαζίδη, ενώ την ίδια ώρα ο Πιοτρ Μαλκόφσκι εμφανίστηκε χαρούμενος από την αντίδραση της δική του ομάδας.

«Είμαι ικανοποιημένος από τα στοιχεία που δείξαμε στο παιχνίδι και τα όσα καταφέραμε να εφαρμόσουμε. Κρίμα που τελείωσε έτσι το παιχνίδι. Αδικεί την προσπάθειά μας. Θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει, αλλά στο πέμπτο σετ μας έκανε ζημιά το σερβίς της αντιπάλου μας και μας πήρε από κάτω», ήταν το σχόλιο του Ομοσπονδιακού τεχνικού.

Από την πλευρά του ο Πολωνός τεχνικός σημείωσε: «Παίξαμε καλά κι ήμασταν καλύτερη από την αντίπαλό μας στα καίρια σημεία του αγώνα. Η Ελλάδα έχει καλή ομάδα και το έργο μας θα είναι δύσκολο στα δυο παιχνίδια που θα δώσουμε στην έδρα σας. Το καταλάβαμε αυτό καλά και εγώ και οι παίκτριές μου στα δυο πρώτα σετ. Το σερβίς της Ελλάδας μπορεί να σου κάνει ζημιά. Σίγουρα στην Ελλάδα θα γίνουν δυνατά παιχνίδια και πρέπει να προετοιμαστούμε για αυτά κατάλληλα, μιας και η ομάδα μου είναι νεανική και στερείται εμπειριών».

1 σχόλιο

  • Comment Link straight Τρίτη, 10 Ιουνίου 2014 09:39 posted by straight

    Κυριε Καλματζιδη κανατε λαθος που αναλαβατε την Εθνικη Γυναικων διοτι οπως διαπιστωσατε με part-time δουλεια,χωρις πλανο, και με τις προυποθεσεις δουλειας που υφισταντε αυτη τη στιγμη,το μονο που καταφερατε ειναι να εκτεθειτε και εσεις και η ομαδα.Επειδη η παρουσια σας στα γηπεδα εχει δειξει οτι ειστε ενας σοβαρος προπονητης, που ομως σε μια ασοβαρη ομοσπονδια κινδυνευετε οπως και οι προκατοχοι σας να φυγετε καποια στιγμη σαν αποτυχυμενος.Κατα τη γνωμη μου δωστε τους ενα σοβαρο πλανο δουλειας το οποιο εαν δεν σας εγγυηθουν οτι θα εφερμοσθη απο αυριο το πρωι αφηστε τους στην μιζερια τους και ας επιλεγη ο επομενος με αιτηση ενδιαφεροντοςΜονο εαν κανεις απο τους αξιολογους Ελληνες προπονητες δεν δεχτη να αναλαβη με τις αναξιοπρεπεις προυποθεσεις που καθε φορα θετουν, προφασιζομενοι οικονομικες δυσκολιες, λες και τα χρηματα που ξοδευοντε για καθε αποτυχημενη παρουσια της εθνικης γυναικων περισσευουν,ισως βαλουν μυαλο.Καλυτερα αποχη απο διεθνεις διοργανωσεις και σκληρη δουλεια με τουλαχιστον 20-25 φιλικα το χρονο με ομαδαρες, για δυο τουλαχιστον χρονια,παρα καθε φορα να μιλαμε για παιχτριες ταλεντα που παραμενουν ταλεντα και περναει η μια φουρνια πισω απο την αλλη αναξιοποιητες.Καλη και επιτυχημενη πορεια με τον Παοκ,και ευχομαι να μην το μετανοιωσουν στον Παναθηναικο.Πιστευω οτι εχετε πλεον καταλαβει μεσα απο τη θητεια σας στον ΠΑΟ και την Εθνικη ομαδα, τι ειναι η τροχοπεδη του Ελληνικου βολλευ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ