1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-06-2014 00:26

Δρίκος: «Δεν καταφέραμε να βρούμε ρυθμό»

Για τη δεύτερη αναμέτρηση, και τα στοιχεία που έκριναν την έκβασή της, μίλησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής μας, Σωτήρης Δρίκος.
«Θέλαμε να βελτιώσουμε την επίθεσή μας σε σχέση με το πρώτο ματς. Όμως δεν μπορέσαμε να βρούμε ρυθμό από την αρχή, γιατί μας πίεσε η Ρουμανία με το σερβίς της, με αποτέλεσμα να χάσουμε το πρώτο και το τέταρτο σετ. Στο δεύτερο και στο τρίτο διαχειριστήκαμε καλύτερα τη ροή του αγώνα και είμαστε συγκεντρωμένοι στις σημαντικές φάσεις. Στο πέμπτο παρόλο που μείναμε πίσω στο σκορ προηγηθήκαμε 14-13, όμως οι Ρουμάνοι εκμεταλλεύτηκαν την τύχη και είχαν θέληση, στοιχεία που μας οδήγησαν στην ήττα», είπε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και συμπλήρωσε: «Είμαστε ικανοποιημένοι από τη συγκομιδή βαθμών εδώ πέρα, εν μέρει και από την απόδοσή μας. Το τουρνουά συνεχίζεται με τέσσερα ματς στην Ελλάδα. Νομίζω πως επιτυχημένη θα είναι η ομάδα που θα βελτιωθεί στη διάρκεια της διοργάνωσης. Μας ενδιαφέρουν δύο πράγματα. Να δουλεύουμε σωστά και να βελτιωνόμαστε σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο».

Ο Ρουμάνος προπονητής Ντάνουτ Πάσκου δήλωσε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τους παίκτες μου. Ηταν πολύ καλό το φινάλε για εμάς. Οι νέοι παίκτες αποκτούν εμπειρίες για τη συνέχεια».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ