1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-06-2014 20:10

Γαστρεντερίτιδα η Καββαδία, στο Βάλσμπριχ η Εθνική

Στο Βάλσπριχ της Πολωνίας βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου η Εθνικη Γυναικών, όπου το μεσημέρι της Κυριακής (15.30), θα αντιμετωπίσει για δεύτερη φορά την οικοδέσποινα του European League.

Εκεί οι διεθνείς μας προπονήθηκαν το απόγευμα στην Hala Sportowa Aqua Zdroj, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Γιάννη Καλμαζίδη, να προσπαθεί να εμψυχώσει τις παίκτριες του. Τα προβλήματα δε λείπουν για την Εθνική μας, και μάλιστα αυξάνονται, καθώς στην ήδη γνωστή απουσία της Μαρίας Νομικού, ήρθε να προστεθεί και το πρόβλημα με την Καββαδία. Η τελευταία παρουσίασε γαστρεντερίτιδα, και αυτό αναμένεται να της στερήσει (κάτα πάσα πιθανότητα) τη συμμετοχή της στην αυριανή αναμέτρηση. 

Προβλήματα όμως αντιμετωπίζουν και οι Πολωνοί, με τον προπονητή, Πιότρ Μακόφσκι, να απουσιάζει από την προπόνηση, καθώς παρουσίασε κι αυτός συμπτώματα γαστρεντερίτιδας. Το ίδιο συνέβη και με δυο αθλήτριες, αλλά ήταν πιο ήπιας μορφής, γεγονός, που λογικά δεν θα τους στερήσει την συμμετοχή τους στο αυριανό παιχνίδι.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ