1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-06-2014 21:45

Καλμαζίδης: «Δύσκολο το έργο μας»

Αποστολη ΠΣΑΤ - Αγγελικη Παπαμιχαηλ

Για το παιχνίδι με την Πολωνία μίλησε ο ομοσπονδιακός τελικός Γιάννης Καλμαζίδης.

«Η Πολωνία είναι μια χώρα με μεγάλη παράδοση στο βόλεϊ, γεγονός που αποδεικνύεται από τη θέση που βρίσκεται στο παγκόσμιο στερέωμα. Δεν ξέρουμε ακόμα με ποιες παίκτριες θα αγωνιστούν, καθώς είναι πιθανό να μην κατεβάσουν όλες τις βασικές, αλλά σε κάθε περίπτωση, το έργο μας θα είναι δύσκολο», αρκέστηκε να σχολιάσει για την αυριανή αναμέτρηση ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιάννης Καλμαζίδης, που δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα: «Ατυχίες της τελευταίας στιγμής, είναι πιθανό να συμβούν, όπως συνέβη με τον τραυματισμό της Νομικού. Ευτυχώς δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά δεν θα μπορέσει να μας βοηθήσει στα δυο παιχνίδια με την Πολωνία».

Ερωτηθείς για το κατά πόσον η ομάδα θα επηρεαστεί απο το πολύωρο ταξίδι, ο έμπειρος τεχνικός, απάντησε: «Το ταξίδι μας ήταν μια μικρή οδύσσεια. Ξεκινήσαμε ξημερώματα, έχοντας ελάχιστα ξεκουραστεί και φτάσαμε στο προορισμό μας απόγευμα, για να πάμε κατευθείαν για προπόνηση. Οπως αντιλαμβάνεται κανείς, δεν είναι ότι το ιδανικό, αλλά έχουμε μάθει να δουλεύουμε σε τέτοιες συνθήκες».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ