1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-06-2014 17:59

Στράντζαλη: «Δεν πρέπει να είναι στόχος η συλλογή εμπειριών»

Λίγο πριν την αναχώρηση για την Πολωνία, οπού θα δώσει τους πρώτους της αγώνες για το European League, η Όλγα Στράντζαλη μίλησε για τις εντυπώσεις της για την ομάδα, την έως τώρα πορεία, αλλά και την απαραίτητη... αλλαγή στη λογική εντός της ομάδας.

«Είχαμε ένα πολύ δύσκολο όμιλο στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με τρεις πολύ καλές ομάδες κι η αλήθεια είναι ότι Βουλγαρία και Αζερμπαϊτζάν είναι ομάδες διαφορετικού επιπέδου, πολύ υψηλότερου από το δικό μας. Δεν ήρθαν τα αποτελέσματα που θα θέλαμε, αλλά νομίζω ότι ήταν αναμενόμενα», είπε αρχικά η ακραία του Ηρακλή και συμπλήρωσε αναφερόμενη στο Ευρωπαϊκό Λιγκ:

«Τα δεδομένα σ’ αυτή τη διοργάνωση είναι εντελώς διαφορετικά καθώς πιστεύω ότι οι ομάδες είναι πιο πολύ στα μέτρα μας. Όχι ότι είναι κάτι εύκολο, αλλά σίγουρα δεν είναι στο επίπεδο της Βουλγαρίας και του Αζερμπαϊτζάν και θα πάμε για το καλύτερο. Πρέπει να ξεφύγουμε από τη λογική «πάμε να μαζέψουμε εμπειρίες». Πρέπει να έχουμε ως στόχο να κατακτήσουμε κάτι. Προς Θεού δεν λέω ότι πρέπει να πούμε ότι έχουμε ως στόχο να κατακτήσουμε το Ευρωπαϊκό Λίγκ, αλλά σίγουρα πρέπει να έχουμε ως στόχο την κατάκτηση της νίκης σε κάθε παιχνίδι. Πρέπει να μπαίνουμε στο γήπεδο σε κάθε ματς, εντός ή εκτός έδρας, για να διεκδικούμε τη νίκη και νομίζω ότι θα το δείξουμε σε όλους τους αγώνες».

Ενώ αναφέρθηκε και στην αλλαγή που έχει φέρει η έλευση του Καλμαζίδη στον πάγκο:

«Μιλώντας με τα κορίτσια που ήταν και πιο παλιά στην Εθνική Γυναικών, η βελτίωση που υπάρχει με την έλευση του κ. Καλμαζίδη είναι πολύ σημαντική, κάτι που μπορώ να πω κι εγώ από τη συνεργασία που είχαμε σε Κορασίδες, Νεάνιδες καθώς με έχει βοηθήσει πάρα πολύ σε όλους τους τομείς. Δυστυχώς όμως ο χρόνος που έχει στη διάθεση της η Εθνική δεν είναι πολύ μεγάλος οπότε πρέπει εμείς να ερχόμαστε σε μεγάλο βαθμό ετοιμότητας από τα σωματεία μας και να προσπαθούμε να δεθούμε σαν ομάδα μέσα στις λίγες ημέρες που έχουμε στη διάθεση μας. Γι’ αυτό πιστεύω ότι αυτός ο μήνας με τους συνεχόμενους αγώνες στο Ευρωπαϊκό Λιγκ θα μας βοηθήσει τόσο ατομικά, αλλά κυρίως θα κάνει καλό στην ομάδα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ