1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-06-2014 15:05

Η Εθνική Ενόπλων φιλικό 3-1 επί του Απόλλων Πατρών

Cannot find volleynews.v2/GREECE-TEAM/ENOPLON/2014/GYN-APOLL folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/GREECE-TEAM/ENOPLON/2014/GYN-APOLL/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Σε αγώνα επίδειξης που είχε εορταστικό χαρακτήρα, η Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων γυναικών νίκησε με 3-1 τον Απόλλωνα Πατρών, σε φιλικό αγώνα έγινε στην Πάτρα στο γυμναστήριο της Περιβόλας.

Η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής ανάμεσα στις δυο ομάδες όμως οι νεαρές αθλήτριες του Απόλλωνα έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και ικανοποίησαν τους 300 περίπου θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Το φιλικό παιχνίδι έγινε στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Εθνικής ένοπλων για την παγκόσμιο στρατιωτικό πρωτάθλημα που θα γίνει το επόμενο καλοκαίρι στην Σεούλ και στόχος είναι να δοθεί ένα ακόμα το Σεπτέμβριο.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι Μπακλέσης-Αντωνόπουλος.

Τα σετ: 3-1 (25-18, 25-21, 22-25, 25-14)

ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΠΛΩΝ (Θανέλας): Καραντάσιου, Καλαιτζίεβα Γκούζου, Κωνσταντίνου, Τσιώνη, Πανταζή / Θεοδωροπουλου (λ), Τσουμήτα, Λάγιου, Σαγανή, Κατσαντώνη.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Λεγάτου): Μποτσάκη, Ν. Κόλια, Σπηλιοτόπουλου, Παπαγιάννη, Μιχοπούλου, Ε. Κόλια / Κομηνού (λ),  Κανελλόπουλου, Ξάνθη, Κάτση, Μπακλέση.

Πριν από την έναρξη του φιλικού ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Απόλλωνα βράβευσε την ομάδα νεανίδων του Απόλλωνα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Πελοποννήσου της ΕΣΠΕΠ.

Επίσης ο πρόεδρος της Απολλωνιάδας Γιώργος Μιχαλόπουλος παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον διαιτητή Αρη Αντωνόπουλο για την προσφορά του στο χώρο του βόλεϊ.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ