1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-06-2014 00:13

Γκουλινέλι: «Κερδίσαμε γιατί πραγματικά σας σεβαστήκαμε»

O προπονητής της Σλοβακίας και πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού και του Γ.Σ.Ηρακλής, Φλάβιο Γκουλινέλι δήλωσε μετά τη νίκη - πρόκριση της ομάδας του επί της Εθνικής Ελλάδας:
«Η ζωή στον κόσμο των σπορ είναι σκληρή… Καταλαβαίνω ότι είναι μια δύσκολη ημέρα για τους Έλληνες, αλλά στην ίδια θέση ήμασταν εμείς πριν από μια εβδομάδα. Να ξέρετε κάτι. Σας κερδίσαμε με 3-0 γιατί σεβαστήκαμε την Ελληνική ομάδα».

«Θέλω να χτίσω μια συγκεκριμένη νοοτροπία στην Σλοβακία και δεν θα μπορούσα να αφήσω έτσι ένα παιχνίδι. Πριν το ματς είπα στους παίκτες μου ότι δεν ήρθαμε σήμερα για να πάρουμε ένα σετ, αλλά για να πάρουμε τη νίκη με 3-0 όπως χάσαμε στην έδρα μας και είμαι χαρούμενος γιατί τα κατάφεραν», συμπλήρωσε ο Ιταλός τεχνικός ενώ αναφερόμενος στον αγώνα τόνισε:

«Είπα στον βοηθό μου μετά τον 10ο πόντο ότι η ομάδα που θα πάρει μια διαφορά δύο πόντων θα κερδίσει. Δεν ήταν καλό ποιοτικά ματς αφού υπήρχε τρομερό άγχος, αλλά είμαστε τυχεροί που έχουμε έναν από τους καλύτερους πασαδόρους στον κόσμο, αφού ο Μάσνι ακόμη και χωρίς ποιοτική υποδοχή μας επέτρεπε να έχουμε την εύκολη αλλαγή. Μετά το 1-0 η Ελλάδα κατέρρευσε και απλά ήταν θέμα χρόνου να κερδίσουμε. Η σκέψη μου είναι σήμερα με την Ελλάδα και τους Έλληνες. Ξέρουν όλοι ότι αγαπώ τη χώρα σας και σας λέω με κάθε ειλικρίνεια ότι σας κερδίσαμε με 3-0 γιατί πραγματικά σας σεβόμαστε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ