1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
30-05-2014 22:49

Τακουρίδης:«Στον αθλητισμό δεν υπάρχει ποτέ νικητής πριν τον αγώνα»

Αισιόδοξος για το αυριανό παιχνίδι της Εθνικής με την Σλοβακία εμφανίστηκε ο Γιάννης Τακουρίδης. Ο διεθνής κεντρικός παρά τη σημερινή ήττα τόνισε πως θα προσπαθήσουν να κερδίσουν και να προκριθούν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
«Το παιχνίδι δεν πήγε καλά, δεν ξεκινήσαμε όπως έπρεπε. Στο δεύτερο σετ προσπαθήσαμε να ξαναμπούμε στο παιχνίδι. Το μόνο που ξέρω είναι ότι όλοι οι παίχτες θέλαμε πολύ να κερδίσουμε. Απο κει και πέρα είναι δουλειά του προπονητή και δική μας να κοιτάξουμε τα λάθη μας. Αύριο με την Σλοβακία είναι ένα ξεχωριστό γεγονός και θα δούμε τι θα κάνουμε», είπε αρχικά ο διεθνής κεντρικός για να αναφερθεί στην συνέχεια και στον κόσμο: «Είναι ευκαιρία για τον κόσμο να έρχεται και να βλέπει τέτοια παιχνίδια σε υψηλό επίπεδο. Παρά το άσχημο αποτέλεσμα πιστεύω ο κόσμος θα έρθει να μας στηρίξει».

Στο τέλος αναφέρθηκε και στο αυριανό παιχνίδι «Στον αθλητισμό δεν υπάρχει ποτέ νικητής από πριν, θα μπούμε μέσα στο γήπεδο, όπως κάναμε στο Πόπραντ και θα κοιτάξουμε να κερδίσουμε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ