1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-05-2014 17:58

Νομικού: «Χαίρομαι που βρίσκομαι πάλι εδώ»

Η αθλήτρια της Μόντσα, Μαρία Νομικού είναι το νέο πρόσωπο στην 12αδα που επέλεξε ο Γιάννης Καλμαζίδης, ενόψει του δεύτερου γύρου των προκριματικών στο Μπακού. Η διεθνής αθλήτρια επιστρέφει στις επίσημες υποχρεώσεις της Εθνικής μετά από σχεδόν μια διετία εξαιτίας του λαβωμένου ώμου της, ενώ έχοντας αγωνιστεί φέτος με την ομάδα ως ακραία η ίδια παραδέχεται ότι προτιμά να παίζεις ως διαγώνια.

«Ήταν μια θετική αρχή το 1ο τουρνουά απέναντι σε καλές ομάδες. Κι αυτό που μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι ότι σε κάθε προπόνηση βλέπω πολύ μεγάλη θέληση, ενώ αυτό που μας ικανοποιεί περισσότερο είναι η βελτίωση που βλέπουμε καθημερινά», δήλωσε η Μαρία Νομικού, η οποία είναι το νέο πρόσωπο στην αποστολή συγκριτικά με την ομάδα που ταξίδεψε στη Σόφια, και δεν έκρυψε την αισιοδοξία της για τους αγώνες στο Μπακού.

«Στη Σόφια παιχνίδι με παιχνίδι γινόμασταν καλύτερες, αλλά το ίδιο πιστεύω ότι θα γίνει και στο Μπακού. Τώρα τους ξέρουμε και καλύτερα και μπορούμε να προσαρμοστούμε στα αγωνιστικά τους δεδομένα. Δεν μπορώ να μαντέψω τι αποτελέσματα θα φέρουμε, αλλά πιστεύω ότι κάνουμε ακόμη καλύτερες εμφανίσεις».

«Η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι λίγο περίεργα επιστρέφοντας στην Εθνική μετά από δύο χρόνια, αφού πέρσι έχασα όλο το καλοκαίρι μετά την επέμβαση που έκανα στον ώμο μου. Προσπαθώ όμως να βρω ξανά το ρυθμό μου και να βοηθήσω την ομάδα και χαίρομαι πραγματικά που βρίσκομαι ξανά με τα κορίτσια», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Ακόμη είναι ένα ερωτηματικό και για μένα το αν θα παίξω ακραία η διαγώνια στο μέλλον… Δοκίμασα φέτος στην Ιταλία ως ακραία, πήγε καλά αλλά θα δούμε. Προσωπικά μου αρέσει ως διαγώνια, αλλά όπως μου λένε και στην ομάδα μου μικρή είσαι ακόμη πρέπει να μάθεις» και προσπαθώ να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της θέσης».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ