1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-05-2014 19:20

Η D-Day του Δρίκου

H Εθνική ομάδα των ανδρών πάτησε σε ελληνικό έδαφος με τα χαμόγελα αλλά και τα όνειρα πρόκρισης στην τελική φάαση του Euro, να είναι εμφανή στα πρόσωπα των διεθνών. Ο ομοσπονδιακός προπονητής Σωτήρης Δρίκος δήλώσει αισιόδοξος:
«Είχαμε ένα κακό ξεκίνημα το οποίο το διορθώσαμε την τελευταία αγωνιστική. Επιστρέψαμε εδώ για να παίξουμε το 2ο ημίχρονο, οι ομάδες ξεκινούν από το μηδέν, η κάθε φάση, ο κάθε πόντος, το κάθε σετ έχει τη δική του σημασία. Αντιμετωπίζουμε την όλη διαδικασία πολύ ψύχραιμα, χωρίς να πιεζόμαστε», είπε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός κατά την άφιξη της αποστολής κι όπως συνηθίζει έδωσε με το δικό του ξεχωριστό τρόπο το στίγμα για το δεύτερο τουρνουά.

«Σε κάθε αθλητική πορεία αλλά σε κάθε γεγονός ης ζωής μας υπάρχουν κάποιες κομβικές στιγμές, κάποιες κομβικές ημερομηνίες όπως η D Day στην Νορμανδία που το υφιστάμενο καθεστώς με κάποιο τρόπο ανατρέπεται. Αυτά όπως ξέρετε δεν κρίνονται επί του παρόντος, αλλά μελλοντικά. Πόσο σημαντική ήταν αυτή η νίκη θα το μάθουμε κυρίως αν το ξεχάσουμε γρήγορα και να δούμε τα άλλα τρία παιχνίδια με όσο το δυνατόν πιο καθαρό μυαλό μπορούμε και με όσο το δυνατόν λιγότερο άγχος», είπε αναφερόμενος στους αγώνες που θα γίνουν το τριήμερο 29-31 στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη και συμπλήρωσε: «Εγώ είμαι χαρούμενος γιατί έχουμε φτάσει σε ένα περίεργο σημείο να έχουμε μια νεανική ομάδα αλλά με πολλές εμπειρίες ομαδικά και ατομικά. Κι αυτό μπορεί να μας δώσει τη λύση από μόνο του. Από κει και πέρα άγχος δεν υπάρχει…».

Αγωνία πάντως υπάρχει για τον τραυματισμό του Ντίμα Φιλίποφ, ο οποίος αποχώρησε στους πρώτους πόντους του αγώνα με την Σλοβακία και αύριο το πρωί θα υποβληθεί σε υπέρηχο προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του με τον κ. Δρίκο να δηλώνει χαρακτηριστικά: «Πρέπει να δούμε την έκταση της ζημιάς και πόσο καιρό θα μείνει εκτός. Θέλουμε να είναι παρών, αλλά αν αυτό δεν είναι εφικτό θα δούμε τι κινήσεις θα κάνουμε και πως θα καλύψουμε το κενό του».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ