1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-05-2014 21:39

Συμπαίκτες και αντίπαλοι

Σλοβακία - Αποστολή ΠΣΑΤ: Ηλίας Παπαϊωάννου
Το ενδιαφέρον του αγώνα της Ελλάδας με τη Σλοβακία δεν εστιάζεται μόνο στη μάχη για την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Στον αγωνιστικό χώρο θα βρεθούν πολλοί «γνωστοί».

Εκτός από τον Φλάβιο Γκουλινέλι υπάρχουν και οι Ντίμα Φιλίποφ, Γιώργος Τζιουμάκας, Γιάννης Τακουρίδης που θα αντιμετωπίσουν τους συμπαίκτες τους σε Γιαστρέμπσκι, Κούνεο και Φοίνικα Σύρου, τους Μίκαλ Μάσνι, Εμανουέλ Κοχούτ και Πέτερ Γιάνουσεκ, αντίστοιχα. Κι αν ο Γιάνουσεκ, μέχρι τώρα δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής στο τουρνουά του Πόπραντ, ο 32χρονος κεντρικός μπλοκέρ των ιταλικών αλπικών αετών, ψηφίστηκε φέτος από τους συμπατριώτες του ως ο καλύτερος αθλητής. Έναν τίτλο που ο «δικός» μας, προπονητής πλέον Αντρέι Κράβαρικ, είχε κερδίσει δυο χρονιές παλιότερα και από τη στιγμή που πολιτογραφήθηκε Έλληνας το 2004 σταμάτησε να ψηφίζεται από τους Σλοβάκους.

Πέρα όμως από τον 206 εκατοστών κεντρικό Κοχούτ η Σλοβακία διαθέτει αρκετούς σπουδαίους και δυνατούς παίκτες με πολύ καλή τεχνική, που ασφαλώς δεν περιορίζονται στο ρόλο κομπάρσου στα διεθνή ραντεβού του αθλήματος. Ο λόγος για τον αρχηγό και πολύπειρο «μαέστρο», Μίκαλ Μάσνι, τον ακραίο Φράντισεκ Ογκουρτσακ και τον θηριώδη διαγώνιο, Μίλαν Μπεντζ (2.06μ).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ