1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-05-2014 19:31

Τακουρίδης: «Ένα καλό δώρο», Πετρέας: «Κρατάμε τους 3 βαθμούς»

Ο Γιάννης Τακουρίδης που έχει τα γενέθλιά του τόνισε ότι η νίκη της Εθνικής απέναντι στην Ουγγαρία  ήταν ένα ωραίο δώρο για αυτός, με τον Γιώργο Πετρέα να σημειώνει ότι η ομάδα χρειάζεται παιχνίδι για να βελτιωθεί όσο πρέπει.
«Χαίρομαι που η νίκη αυτή συνδυάστηκε με τα γενέθλιά μου, αν και το ίδιο θα έπαιζα αν ήταν μία μέρα σαν όλες τις άλλες του χρόνου. Παρόλα αυτά πήρα ένα καλό δώρο και μπορώ να πω ότι δείξαμε χαρακτήρα μετά την ήττα από την Εσθονία, κάτι που πρέπει να κάνει μία μεγάλη ομάδα» δήλωσε ο εορτάζων Γιάννης Τακουρίδης ενώ ο Γιώργος Πετρέας σημείωσε από την πλευρά του: «Είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε, αλλά η ομάδα φάνηκε ότι θέλει παιχνίδια για να δείξει αυτά που θέλει και αυτά που πρέπει. Δε γίνεται πάντα να αποδίδουμε στο 100% στο κομμάτι μπλοκ άμυνα και υποδοχή-επίθεση. Κρατάμε τους 3 βαθμούς και ευελπιστούμε αύριο να εμφανιστούμε καλύτεροι για να κοντράρουμε τη Σλοβακία».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ