1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
22-05-2014 21:54

Στράντζαλη:«Πρέπει να ανεβάσουμε απόδοση»

Για την ήττα από τη Βουλγαρία, αλλά και το επόμενο παιχνίδι με το Αζερμπαϊτζάν μίλησε η Όλγα Στράντζαλη. Η διεθνής ακραία τόνισε πως πρέπει να προετοιμαστούν ώστε να παίξουν καλύτερα. 
Για το παιχνίδι: «Ξέραμε πριν από το παιχνίδι ότι η Βουλγαρία είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Μπήκαν αποφασισμένα, εμείς δεν το πιστέψαμε τόσο πολύ, μας έπιασαν σε πολλές περιπτώσεις με το μπλοκ τους. Απομένουν τα παιχνίδια με το Αζερμπαϊτζάν και την Πορτογαλία. Αύριο είναι μία διαφορετική μέρα, ένα διαφορετικό παιχνίδι. Παίζουμε με το Αζερμπαϊτζάν, που είδαμε ότι έχασε από την Πορτογαλία, οπότε μπορούμε κι εμείς να κάνουμε κάτι καλό».

Για το αυριανό παιχνίδι με το Αζερμπαϊτζάν: «Το Αζερμπαϊτζάν δυσκολεύτηκε πολύ με την Πορτογαλία και τελικά έχασε. Αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό γιατί μπορεί να τις πεισμώσει και αύριο να είναι καλύτερες. Βέβαια, μπορεί να μπήκε μέσα τους η αμφιβολία και μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε αυτό. Εμείς πρέπει να ανεβάσουμε ούτως ή άλλως την απόδοσή μας».

Για την κεντρική της Βουλγαρίας, Στρασιμίρα Φιλίποβα: «Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά γι' αυτούς τους αγώνες και αυτό φάνηκε κόντρα στην Ελλάδα. Ο προπονητής μας είναι καινούριος και μας τονίζει πόσο σημαντική είναι η πειθαρχία. Και αυτό είναι ό,τι πιο σημαντικό στην ομάδα μας. Δεν κάνει ό,τι θέλει η καθεμία. Είμαστε όλες προσηλωμένες στο στόχο μας».

Για την ελληνική ομάδα: «Ίσως αύριο να παίξει καλύτερα. Ήταν μόλις το πρώτο της παιχνίδι. Πιθανόν να μην της ταιριάζαμε ως αντίπαλος».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ